Miami Can Pons, l'excel•lència de la cuina del Delta en el marc d'un hotel encisador: Miami Mar
La família Pons va començar la tasca restauradora del Miami Can Pons al centre de la població de Sant Carles de la Ràpita l’any 1950 i sempre ha estat un dels millors referents de la cuina del Delta de l’Ebre. Després de 55 anys, el gener ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/03/2017 - 16:44h
Puerto Madero, primer aniversari amb positiu balanç
El restaurant Puerto Madero de Cambrils celebra el proper dia 21 de març el seu primer aniversari i cal apuntar que el balanç gastronòmic és molt positiu, ja que és un establiment on s’hi menja molt bé i en un ambient molt agradable. Puerto ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/03/2017 - 11:18h
El restaurant Les Moles presenta el nou menú degustació 2017
El proper divendres 10 de març el restaurant Les Moles (Ulldecona) presenta el nou menú degustació “Postveritat”. Un menú pensat per Jeroni Castell per confondre i sorprendre al comensal en tot moment. La veritat ja no importa. Nou menú ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/03/2017 - 10:42h
Celler Masroig dóna el tret de sortida del seu Centenari amb una festa inaugural
El dissabte 4 de març a les 12 hores Celler Masroig va iniciar la celebració del seu Centenari (1917-2017) amb una festa dedicada als seus socis i treballadors. L’acte va ser presidit pel Senyor Joaquim Nin, Secretari general de la Presidència, ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/03/2017 - 10:58h
Tarragona: els hotels, la temporada alta i la renovació de la seguretat per als seus clients
La millor època de l'any per a Tarragona potser estigui per començar. La temporada alta porta per als hotels un nombre d'exigències prioritàries, i dins d'aquestes la seguretat dels seus clients serà una de les principals. De moment, sembla que ... » continuar
Publi-espai - 03/03/2017 - 14:20h
La revolució culinària arriba a Salou amb Deliranto
Pep Moreno, va destacar molt a Tarragona amb el seu restaurant al Port de la Marina, denominat Sirco Esbarjo Gastronòmic, que en 2015 va ser designat per la Guia Gourmand com a "Restaurant de l'Any". Després el va tancar amb la idea de trobar un ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/02/2017 - 10:30h
Tanca el Ristorante Giorgio, de Calafell
Ahir vam llegir en el Facebook una triste notícia per a la gastronomia de la Costa Daurada, que perd la seva millor catedral culinària italiana i mediterrània i les seves meravelloses jornades de la tòfona blanca autèntica. Giorgio Serafini ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/02/2017 - 15:52h
Escapada romàntica per Sant Valentí
Estem en el mes de les escapades romàntiques per celebrar Sant Valentí i volem suggerir alguns llocs per fer-les a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Bons hotels amb encant i tots ells amb bones cuines. MAS LA BOELLA Situat en ple cor de ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/02/2017 - 08:08h
Cook and Travel entre les cuines més avantguardistes i avançades de Salou
No hi ha dubte que en Pep Moreno és avui per avui un dels xefs de les comarques tarragonines més interessants per la seva cuina evolutiva, creativa, avantguardista i avançada. Acaba d’arribar del Madrid Fision i està al dia de les novetats ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/02/2017 - 08:44h
La Mestressa del Tòful, Damià i Rafa continuen la tradició familiar amb cuina mediterrània
La família Duarte Solichero està lligada a 80 anys d’història a la ciutat de Tarragona. L'avi dels germans Damià i Rafa, conegut com Tòful, fa dècades va obrir un petit bar situat a la part alta, pràcticament davant del Fòrum. Ells són ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/02/2017 - 08:58h
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 285
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat