Les Espelmes, al Coll de Lilla (Valls) calçotada de qualitat
Estem ja prop de l’hivern i ja comenten les calçotades tan tradicionals i populars arreu de les comarques tarragonines i sobretot allà d’on són originaries, a l’Alt Camp. Moltíssims restaurants les inclouen com a àpat principal en la ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/12/2016 - 07:47h
Palau del Baró, la cuina de Marco Borromeo en un palau del segle XVII
El nom del restaurant respon al fet d’haver servit aquest palau de residència del Baró de les Quatre Torres durant el segle XVII, i més tard de la rica família Vives, procedent de Vila-rodona. Ho demostra la sumptuositat de les estances i el ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/12/2016 - 12:51h
Presentació de la Guia Gourmand 2017, a càrrec de Fran López,  xef propietari, de Villa Retiro, Xerta
Al prestigiós restaurant Miramar, de Cambrils, s’ha presentat la Guia Gourmand 2017, en la seva 26ª edició. La presentació ha anat a càrrec del xef, Fran López, del restaurant Villa Retiro, de Xerta i del restaurant Xerta, de Barcelona, ... » continuar
Redacció TT - 28/11/2016 - 21:00h
El futur i la història de la gastronomia cambrilenca clouen la celebració dels 50 anys de Casa Macarrilla
Després dels dos primers esdeveniments, amb participació de Arnau Bosch i Ruben Campos, aquesta setmana s’han clos els actes gastronòmics organitzats per Casa Macarrilla amb motiu dels seus 50 anys de presència com a restaurant de la cuina ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/11/2016 - 08:22h
Les novetats de la Michelin 2017
Una nova estrella Michelin a les comarques de Tarragona Ja sabem les novetats de la Michelin 2017. Una nova estrella Michelin per les comarques de Tarragona, per l'Antic Molí, de Ulldecona. I un altre per en Fran López (Villa Retiro) per el seu nou ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/11/2016 - 09:41h
Nou Moderno, cuina clàssica de la Terra Alta amb toc innovador
Situat a Villalba dels Arcs, a 93 km. de Tarragona, prop de Gandesa, el Nou Moderno va néixer el 2011, amb la vocació d'obrir el pot de les essències de la Terra Alta a tots els seus visitants. Hereu de la llarga tradició del Bar-Restaurant ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/11/2016 - 11:43h
El Lola Tapas de Tarragona es trasllada a Altafulla amb el nom de Lola Bistro, platets i vins
El matrimoni propietari del Lola Tapas de la Plaça de la Font, de Tarragona, David Amorós i Ivone Romera, aquesta tardor han traslladat l’establiment al centre d’Altafulla ocupant un petit local que ara porta per nom Lola Bistro. Només 8 ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/11/2016 - 09:05h
El Molí de Cal Tof, cuina de tardor: calçotades, caça, bolets…
El Molí de Cal Tof, seguin com sempre la cuina de temporada de les nostres comarques ens ofereix aquests dies la cuina de la tardor, amb els àpats més carasterístics d’aquest època en la que comença el fred. La tradicional calçotada, a un ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/11/2016 - 08:48h
La tòfona blanca d'Acqualagna  ja és a Giorgio, de Calafell
La tòfona blanca, un producte excepcional. El diamant de la gastronomia. La temporada dura poc més d'un mes i mitjà, però ja la tenim aquí, al restaurant Giorgio, de Calafell, nouvinguda d’Acqualagna. Pels gourmands és una gran festa, la ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/11/2016 - 10:57h
Joan Urgellès, un festival de gustos i textures mediterràneas a Reus
El reusenc Joan Urgellès, després d’estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i treballar en restaurants de la localitat marinera, va iniciar la seva singladura professional com a xef del teu propi establiment l’any 2007. El primer ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/11/2016 - 07:39h
1 ...3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 286
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat