Masia Bou, de Valls, inicia una nova etapa amb la família González Montserrat (Xanxangorri i La Barraca, de Tarragona)
Des de l’1 de juliol de 2016 la família González Montserrat, que té a Tarragona el Xanxangorri i La Barraca, es va fer càrrec de la Masia Bou, que va obrir el 1929 la família Gatell. Mantenint el mateix nom, la coneguda Casa Pairal de la ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/10/2016 - 21:09h
El Molí dels Avis, de l'Ametlla de Mar, ha celebrat el 10 aniversari en una gran festa
El Restaurant Molí dels Avis ha celebrat els 10 anys des de la seva obertura juntament amb els 40 anys que va estar regentat pels pares dels actuals propietaris, el Josep i la Joana, com a restaurant El Molí. La celebració va tenir lloc el ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/10/2016 - 09:01h
Els bolets protagonitzen la cuina del Celler, a l'Arbocet
El Celler casa pairal de la família Pàmies, inaugurat l’any 1979, és un petit i familiar restaurant situat al carrer de Baix número 11 de l’Arbocet, pròxim al municipi de Vilanova d’Escornalbou i que mereix ser descobert per tot bon ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/10/2016 - 08:43h
Itxas-Begi, la cuina basca a la Costa Daurada
Per als amants de la bona cuina basca, tot un referent a la Costa Daurada és el restaurant Itxas-Begi, situat al final del port esportiu de l’Hospitalet de l’Infant. El seu nom basc, que significa “mirant el mar” ja ens situa en un panorama ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/10/2016 - 09:56h
Cellers Torres presenta 'Sons de Prades', el nou vi de Milmanda a la Conca de Barberà
La família Torres llança Sons de Prades, el nou vi 100% chardonnay elaborat a les vinyes de Milmanda, una de las finques més preuades del seu patrimoni, a la Conca de Barberà, i bressol del reconegut vi del mateix nom. És el segon vi de ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/10/2016 - 09:25h
El Parc, de Tortosa, tot un  referent gastronòmic
Situat al bell mig de la població de Tortosa, envoltat d’arbres, de verd i de la tranquil•litat i relaxament que dóna al parc municipal Teodor González de la ciutat, trobem el restaurant que agafa el nom de la seva ubicació, ocupant un ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/09/2016 - 11:00h
Els darrers arrossos de l'estiu: La Platja, La Goleta i Los Cabos
Sembla que els catalans associem l’estiu gastronòmic amb els arrossos a vora de la mar. Qui no ha pres a l’estiu una paelleta prop de la platja o d’una piscina, després d’un bon bany, un dia ben assolellat? Ara que aviat s’acabarà ... » continuar
Fèlix Llovell - 12/09/2016 - 09:46h
Un excel•lent romesco al restaurant Marina, de l'Ametlla de Mar
Vivim en terra de romescos i aquest és un dels plats més tradicionals i representatius de la nostra Costa Daurada. Molts restaurants de cuina marinera d’aquestes contrades l’ofereixen en les seves cartes, però no sempre els comensals poden ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/09/2016 - 14:58h
Villa Retiro, a Xerta, un hotel amb encant, excel•lent gastronomia i ara escola de cuina
Villa Retiro, el primer hotel de les terres de l’Ebre de 5 estrelles incorpora aquest any l’Escola de Cuina Villa Retiro de Fran López. Una nova i brillant iniciativa d’aquest jove i prestigiós xef que des del 2006 en que es va inagurar ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/08/2016 - 06:40h
Juanito Platja, magnífica terrassa al costat del mar per assaborir bona cuina marinera
Una de les millors terrasses d'estiu situada al mateix costat del mar, a 3 metres només de l'aigua, és la del restaurant Juanito Platja, a Sant Carles de la Ràpita. Menjar en aquesta terrassa mirant la península dels Alfacs, sota les moreres, i ... » continuar
Fèlix Llovell - 10/08/2016 - 09:37h
1 ...4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 286
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat