El tarragoní Xavier Adserà és el conseller delegat de l’empresa Veremonte promotora de Barcelona World
  
Adserà és actualment el “número dos” de l’empresa presidida per Enrique Bañuelos, i serà un dels caps visibles i dels responsables de tirar endavant l’ambiciosa inversió que es portarà a terme a Vila-seca i a Salou.

Xavier Adserà Gebellí va néixer a Tarragona l’any 1963 i és membre d’una coneguda família tarragonina, és llicenciat en Ciències empresarials per ESADE i per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Administració i Direcció d’Empreses ESADE, i compte amb un ampli curriculum profesional.

El diari El Economista el maig de 2011 publicava el nomenament d’Adserà com a conseller delegat de l’empresa Veremonte:

El empresario Enrique Bañuelos ha decidido ceder la gestión diaria de sus negocios, que engloba en el grupo internacional Veremonte, a favor de un consejero delegado, cargo que ocupará el ex presidente de Natraceutical Xavier Adserá...”
Redacció TT - 07/09/2012 - 15:44h
Envejosos i sangoneres això és el que sou
21/10/2013
05:02
Tots els que parlen i fiquen merda a aquest projecte amb els seus comentaris ignorants i estúpids, sou uns envejosos que estaria molt bé que treiessiu el cap del vostre cul, ja m'explicareu de que importa el nom si en dades oficials donarà llocs de treball a 40.000 persones de les quals més del 22% serà per mà d'obra (gent de Tarragona). És molt fàcil sentar-se davant de l'ordinador i criticar sense fer res, vergonya em doneu. Un Tarragoní d'una bona família que sempre ha promogut projectes per la bonança de Tarragona, i bon exemple d'això són el Xavier Adserà i el seu germà Joan Maria Adserà.
Lola Sanchez
13/06/2013
14:17
Estic d'acord amb el darrer comentari d'En Joan, aneu alerta amb la buxaca que el soci valencià del tarraconi ja ens ha deixades ben foradades les nostres al País Valenciá amb Astroc i Bancaixa o es que penseu que les fortunes cauen del cél. Informeu-vos bé perqué els curriculums d'aquestos dos i dels que estan al seu voltant son prou inquietants com per a fer-los confiança. Nosaltres varem ser les primeres victimes, em fet el que em pogut per a defensar-nos sense resultats, cal prevenir, no els deixeu fer.
Aclariment
05/06/2013
17:55
A "envejosos" aclarir-li que aquest senyor no te rés a veure amb la millora de la Xarxa Santa Tecla (en tot cas seria el seu germà)... Afegir que podria ser una bona e intel•ligent opció seguir el consell del Sr. Joan Llimona... mireu el curriculum de, entre d’altres companys de viatge, l’experimentat Sr. Enrique Bañuelos de Castro... temps al temps...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat