El Parlament Europeu té la intenció d'aportar finançament als Jocs Mediterranis
  
Aquest diumenge al matí, una delegació de l'Intergrup d'Esports del Parlament Europeu encapçalada pel seu copresident, Santiago Fisas, i el vicepresident Bogdan Wenta han visitat la Tarraco Arena Plaça que acollirà la competició de voleibol durant el Jocs Mediterranis.

La delegació ha estat acompanyada per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i els regidors Javier Villamayor, Elisa Vedrina i José Luis Martín, el subdelegat del govern, Jordi Sierra i el diputat al Congrés, Jordi Roca i el diputat al Parlament, Rafael Luna.

L'alcalde ha explicat “és un luxe i un plaer comptar amb la presència de representants de Comissió Europea, la visita d'avui és la continuació de diverses trobades que hem realitzat a Brussel•les i on ha anat agafant forma la idea que, a més del foment de l'esport, els Jocs són una oportunitat per al diàleg interreligiós i la cultura i suposen una oportunitat econòmica, no només la seva celebració, sinó també el seu llegat posterior”.

Per la seva banda, el copresident de l'Intergrup, Santiago Fisas, ha destacat la bona feina realitzada de cara a la celebració exitosa de l'esdeveniment esportiu i ha explicat que “des de l'Intergrup d'Esports s'està treballant, amb el suport majoritari de tots els grups polítics, en la creació d'una línia pressupostària específica destinada a l'esport, que permetrà destinar ajuts a grans esdeveniments esportius com són els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018”.
Redacció TT - 07/05/2017 - 18:09h
ves per on
09/05/2017
12:35
Si arriben tants diners igual podrem fer 2 Jocs en lloc d'1 només.
RE Xotis
09/05/2017
09:04
Que malament ho esteu passant els sectaris que us importa una m.... les inversions que vindran i quedaran a Tarragona amb motiu dels Jocs del Mediterrani..tot sigui per intentar desprestigiar a l'Alcalde, encara que sigui perjudicant a Tarragona. Doncs aneu a la .... tots, es faran i es quedaran les inversions a Tarragona. Ja Ja Ja !!!
JRK
08/05/2017
20:40
Hombre, siempre es gratificante ver gente tan feliz en una ciudad tan triste...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat