Costa Cruceros inaugura la seva trajectòria a Tarragona com a port base
  
Costa Cruceros ha començat aquest divendres a operar en el Port de Tarragona com a port base i punt d'origen d'un dels seus itineraris pel Mediterrani a bord del Costa neoRiviera, vaixell que oferirà a més l'exclusiu i innovador concepte Fun & Beach.

El Costa neoRiviera, atracat en el Port de Tarragona, va estar el lloc triat per Costa Cruceros i Port de Tarragona per presentar la nova ruta de la companyia que tindrà com a origen i final de trajecte el port de la ciutat. Entre el 2 de juny i el 22 de setembre, el vaixell, (48.200 tones de pes i capacitat per 1.727 passatgers), oferirà un atractiu itinerari en el Mediterrani Occidental que es repetirà fins a 17 ocasions i que farà possible veure el Costa neoRiviera cada divendres atracat en el port de la ciutat.

Aquest itinerari té una durada de 8 dies i ofereix escales en Savona (propera a Gènova, Itàlia), Porto Torres (en el nord de Sardenya), Menorca, Eivissa - Formentera i Palma de Mallorca, abans de finalitzar, de nou, a Tarragona. Amb l'objectiu d'oferir a més la millor experiència de viatge, la companyia ha volgut que el Costa neoRiviera estigui fins a 17 hores en el port - de 09.00 h. del matí a 02.00 h. de la matinada de l'endemà -. D'aquesta forma, aquells passatgers en trànsit poden gaudir amb calma i al seu ritme de la ciutat i les diferents excursions dissenyades per a ells per la companyia, a llocs com l'antiga Tarraco romana, el Monestir de Poblet, les esglésies de Montblanc o alguna de les seves espectaculars platges, entre uns altres. Per completar aquesta experiència de viatge, Costa Cruceros dóna l'oportunitat de reservar una excursió als parcs temàtics de PortAventura World: PortAventura Park i Ferrari Land, el seu nou parc únic a Europa.

Durant l'acte, es va posar també de relleu l'aposta de Costa Cruceros per Tarragona i el positiu impacte econòmic que l'arribada dels seus creuers tindrà a la regió. A més de l'activitat prevista amb el Costa neoRiviera, el Costa Favolosa realitzarà altres escales ja previstes per a setembre i octubre d'aquest any. D'aquesta forma, al final de 2017 els vaixells de Costa hauran visitat el port de Tarragona en 19 ocasions permetent que fins a 32.000 passatgers coneguin la ciutat. El total d'aquestes operacions suposarà, d'acord amb les estadístiques de despesa mitjana per passatger publicades per CLIA Espanya, un benefici per a totes les parts al voltant de 2.200.000 €.

L'acte va comptar amb la presència de Josep Andreu, president del Port de Tarragona; Rafael Fernández-Àlava, director de màrqueting i comunicació de Costa Cruceros a Espanya i Portugal; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; i Mark Robinson, PortAventura World Chief Commercial Officer.
Redacció TT - 03/06/2017 - 09:58h
per a un port tarragoní
07/06/2017
14:25
Caldria obrir de nou l'Estació Marítima i el restaurant.
Menys ambiciós
05/06/2017
21:27
En efecte, trobem a faltar una línia regular Tarragona-Mallorca-Eivissa.
unes vacances de mar salada
04/06/2017
23:40
Per començar no està gens malament. Però, hi trobo a faltar una línia ràpida TGN-Palma i viceversa.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat