0 comentaris
14:44
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Albert Abelló sol.licita un informe detallat d'execució del pressupost 2017
  
Fotografia de Tot Tarragona
El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT), Albert Abelló, ha sol•licitat mitjançant un escrit a alcaldia un informe detallat sobre l’execució del pressupost realitzada durant els primers sis mesos d’aquest 2017.

“L’execució dels comptes és tant o més important que la seva aprovació”, ha manifestat Abelló, que ha explicat que en la sol•licitud lliurada el Partit Demòcrata pregunta per partides que no depenen de la venda de patrimoni. És el cas, per exemple, dels Plans de Dinamització Comercial, que compten amb 65.000 euros; la millora dels Polígons Industrials, que disposa de 25.000 euros; i, entre altres, els 545.000 euros destinats a actuacions a l’espai públic mitjançant la pavimentació i serveis.

Abelló ha recordat que l’any passat l’equip de govern (PSC-PP) va deixar sense executar nombroses partides clau per Tarragona. “No volem que aquest error es repeteixi i per això, a l’equador del 2017, volem conèixer en detalla quin és el nivell d’execució”, ha assenyalat.

Ingressos a través de la venda de patrimoni municipal

D’altra banda, el Grup Municipal del Partit Demòcrata també ha sol•licitat conèixer quina és la quantia que l’Ajuntament ha ingressat mitjançant la venda de patrimoni municipal durant aquests primers sis mesos del 2017.

“El 85% de les inversions del pressupost municipal d’aquest any depenen de la venda de patrimoni municipal a tercers”, ha recordat Abelló, que també ha fet memòria de l’optimisme de l’equip de govern davant la possibilitat de vendre patrimoni i fer realitat algunes de les partides dels comptes del 2017.

“Entre les inversions que depenen d’aquests ingressos hi ha 1,3 milions per a la millora de l’espai públic, 400.000 euros pel patrimoni històric i 100.000 per l’adquisició d’habitatge social, entre moltes altres”, ha assenyalat el portaveu del Partit Demòcrata.
“El procés per accedir a aquesta informació hauria de ser molt més fàcil, àgil i transparent”, ha manifestat Abelló, que lamenta que a través de la pàgina web de l’Ajuntament no es pugui accedir a la informació sol•licitada.
Redacció TT - 29/06/2017 - 14:44h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat