CCOO no veu clar el nombre de llocs de treball que crearà Hard Rock Entertainment World
  
Davant les darreres notícies en relació al projecte de Hard Rock a Tarragona, des de CCOO de Catalunya volem abans d’adoptar una posició definitiva conèixer amb veracitat, i no a través dels mitjans de comunicació i filtracions per part dels inversors, quin és el projecte a desenvolupar de manera concreta. Però en tot cas sí que volem manifestar diversos matisos en relació a les notícies donades.

Des de CCOO de Catalunya volem manifestar dubtes en relació al número de llocs de treball que des de la projectista s’estan donant aquests dies a la premsa i que de moment ens semblen poc rigoroses; i en qualsevol cas, que els llocs de treball que es poguessin crear, siguin estables, de qualitat i tenint com a referència els convenis d’aplicació en cada moment.

Així mateix, sense voler menystenir la inversió, des de CCOO creiem que s’ha d’apostar per projectes que vagin en la línia d’un imprescindible canvi de model productiu, que garanteixin un futur industrial i apostin per un sector turístic en què la formació, la professionalitat i les bones pràctiques laborals siguin les seves senyes d’identitat. És a dir, un model turístic sostenible des del punt de vista econòmic, però també social i ecològic.

També creiem que és necessari retornar els impostos al joc al seu estadi inicial, atès que rebaixar els impostos en una activitat com el joc és injust, ja que es deixaran d’ingressar uns diners molt necessaris i que la concessió de crèdit als jugadors incrementa malalties com la ludopatia. Així ho hem manifestat de manera reiterada des de CCOO i fins i tot el propi Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC).

Des del punt de vista de la sostenibilitat, també volem mostrar la nostra preocupació cap a un projecte que novament portarà associat un gran impacte ambiental, perquè es parla d’edificis amb forma de guitarra i llums, de grans espais destinats a zona de pàrquing... i en cap cas de pla de mobilitat associat. Tal i com hem anunciat reiteradament des de CCOO, en relació als projectes relacionats amb el centre turístic i recreatiu esmentat, cal que aquest tipus de projectes s'integrin en la planificació urbanística sense cap mena d'excuses. Les administracions competents han de vetllar perquè els nous projectes no degradin les condicions de vida a aquesta franja costanera, impulsant un model turístic més sostenible i respectuós amb l'entorn natural, un dels valors més importants que podem oferir a Tarragona com a element de competitivitat ben entesa

Per tant i a l’espera de que al mes de setembre es pugui consolidar el projecte amb l’emissió de l’informe de valoració de l’oferta, des de CCOO de Catalunya ens continuem manifestant expectants pel projecte final i situem tota aquesta sèrie de qüestions que ens preocupen.
Redacció TT - 13/07/2017 - 15:38h
com es multipliquen els diners
14/07/2017
13:52
Expropiant uns terreny barats i revenent-los a un preu molt superior és com es fa el diner ràpid.
A Ccoo
13/07/2017
22:45
Igual no viene a cuento pero CCOO dais pena, tenéis cada liberado y representante sindical que entre vagos y la cara llena de cemento armado os quedáis bien agustito
ull
13/07/2017
19:24
feu be.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat