Surten a licitació les obres de construcció dels habitatges del solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil
  
Ho publica aquest dilluns el BOP, i concretament es tracta de la construcció de 30 habitatges, d’entre 55 i 87 m2 útils, 27 places d’aparcament, 31 trasters i 2 locals comercials, als carrers López Peláez i Josepa Massanes.

El pressupost de la licitació és de 3.375.720,74 €, amb un termini d’execució de 18 mesos.

El projecte ha estat desenvolupat pel despatx Seguí Arquitectura, de Barcelona.

El cost de la construcció anirà a càrrec de SMHAUSA, que va signar el passat mes de gener amb CaixaBank, un acord de finançament. Una operació, que ascendeix a 4,3 milions d’euros.

El conseller d'Urbanisme de l’Ajuntament, Josep M. Milà, va afirmar, en el seu dia, que “la signatura d’aquesta operació permetrà l’accés a l’habitatge de qualitat a preus assequibles al centre de la ciutat.”

Al seu torn, el director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, va destacar que “l’operació demostra el compromís de l’entitat financera amb Tarragona i amb les necessitats d’habitatge dels ciutadans”.
Documentació addicional
Redacció TT - 24/07/2017 - 15:42h
Pep
26/07/2017
10:48
Efectivament, el call ha estat pràcticament destruït els últims 100 anys: l'enderroc de cases junt a la plaça dels Àngels els anys 20 del segle passat, les bombes caigudes a la guerra i la construcció del mercat de la plaça del Fòrum. Finalment, l'enderroc de Ca la Garsa ha rematat la malesa. Avui podem dir que del call jueu no en queda pràcticament res.
TGN desafortunada
25/07/2017
19:40
La destrucció del call jueu a TGN ha estat una més de les desgràcies que té TGN en els seus governs.
Pep
25/07/2017
14:43
No són habitatges, son potents murs de formigó romà amb grans carreus treballats que potser van formar part d'un edifici de magatzems, però no és un simple habitatge. Aquí el problema és que ràpidament se li treu importància a tot el que es troba i es corre a destruir-ho (per exemple al Mercat). Em pot dir on es pot visitar una casa romana a Tarragona? Doncs en cap lloc perquè sistemàticament s'han destruït. Aquí sembla que amb la muralla, l'amfiteatre i el circ ja en tenim prou.
Un es posa vermell de vergonya quan va a altres ciutats com Mèrida o Cartagena, veu el que han fet amb el que tenen, i la desgràcia que és Tarragona. No els arribem ni a la sola de la sabata.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat