L'Ajuntament adjudica la piscina de 50 metres dels Jocs i el desmantellament de l'Autovia A-7
Acsa i Transmaber, executaran aquestes dues obres
  
L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat la construcció de la piscina de 50 metres i del projecte de desmantellament de l’Autovia A-7, dues obres importants per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Cal recordar que la piscina de 50 metres, ubicada a l’Anella Mediterrània, serà l’eix del futur Centre Aquàtic, que acollirà les competicions de natació i waterpolo.

D’altra banda, el projecte d’urbanització per recuperar la topografia de l’antiga traça de l’autovia A-7, en el tram que es conserva entre el camí del Llorito i la rotonda de la Via Augusta, permetrà que aquest vial estigui a una única alçada, fet que ha de millorar la mobilitat dels vianants a la zona. L’actuació, per tant, facilitarà la mobilitat a la zona del Nou Estadi, escenari de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis.

El tinent d’alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, assegura que amb aquestes dues adjudicacions “es completarà el nucli dur de les infraestructures dels Jocs Mediterranis, tot seguint el cronograma previst. D’aquesta manera la nova piscina de 50 metres podrà acollir una prova test a la primavera, abans de l’inici dels Jocs. Pel que fa a l’actuació a l’autovia A-7, es realitzarà minimitzant les molèsties als veïns i la possible afectacions als aficionats del Nàstic els dies de partit”.

En primer terme, i a la vista dels informes tècnics, la mesa de contractació ha classificat les ofertes presentades a la licitació de les obres compreses en el projecte executiu de la piscina descoberta de 50 metres a construir a l’Anella Mediterrània dels Jocs del Mediterrani 2018, que comptava amb un pressupost de 2.314.049,58 €.

De les 8 empreses presentades, l’oferta no incursa en temeritat que ha obtingut la millor puntuació ha estat la presentada per l’empresa Acsa, Obras e Infraestructuras SA per un preu de 1.689.331 €, més IVA.

D’altra banda, la mesa de contractació també ha classificat les ofertes presentades a la licitació de les obres compreses en el projecte d’urbanització per recuperar la topografia original de l’antiga traça de l’autovia A-7 N-1247, que tenien un pressupost de 560.233,57 € més IVA.

De les 11 empreses que es van presentar a la licitació, l’adjudicatària serà Transmaber SL, amb un preu de 270.384,53 € més IVA.

S’ha requerit a ambdues empreses per tal que aportin les fiances i demés documentació imprescindible per poder adjudicar el contracte. Se’ls ha atorgat un termini de 10 dies hàbils per tal que aportin aquesta documentació a partir del qual es formalitzarà l’adjudicació i, posteriorment, signatura el contracte.
Redacció TT - 05/10/2017 - 16:04h
a TGN fa bon Sol
13/10/2017
23:03
I si plou on es farà?
quina sorpresa
06/10/2017
13:54
no sé perquè, però no era gaire difícil intuir que SORIGUÉ (Acsa) possiblement guanyaria el concurs
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat