Laura Roigé es converteix en la primera dona presidenta de la Cambra de Tarragona
  
El Ple de la Cambra de Tarragona, celebrat aquesta mateixa tarda, ha escollit per aclamació a Laura Roigé com a nova presidenta de la Cambra de Tarragona, en substitució d’Andreu Suriol, que va presentar la seva dimissió el passat 27 de novembre.

Roigé és la primera dona en presidir la Corporació tarragonina en els seus poc més de 130 anys d’història. I, també, l’única dona que actualment està al capdavant d’una Cambra a Catalunya i una de les quatre, juntament amb Castelló, Menorca i Toledo al conjunt d’Espanya.

Val a dir que Laura Roigé ostentarà aquesta responsabilitat fins que l’any vinent se celebrin eleccions a totes les Cambres de l’Estat, en les que es renovaran els seus respectius òrgans de govern. En aquest sentit, cal recordar que les darreres eleccions es van celebrar l’any 2010 i que, per tant, els mandats estan prorrogats.

El Ple ha escollit, també, a Antonio Aldecoa, Director Corporatiu de Schwartz Hautmont, nou membre del Comitè Executiu.

Laura Roigé és una persona amb una àmplia trajectòria dins el teixit associatiu i empresarial de les Comarques de Tarragona. Forma part del Ple de la Cambra de Tarragona des de l’any 1995 i és membre del Comitè Executiu des de l’any 2006. Ha estat vicepresidenta de Cepta i vicepresidenta i membre del Comitè Executiu de Pimec.

Empresària vinculada al sector del transport i serveis a l’hostaleria, Laura Roigé ha compaginat aquesta activitat amb la vessant solidària.

Entre d’altres accions fundà i dirigí La Lluna en un Cove, associació destinada a protegir menors adolescents en situació de risc i marginació social.

Als darrers anys ha focalitzat la seva activitat en el foment de l’emprenedoria en femení. Així el 1995 fundà l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona, ADEE, que aplegà a més de 400 sòcies i que l’any 2000 s’integrà a la Business Professional Women Internacional, essent cofundadora i vicepresidenta de la Federació BPW Spain.

Actualment Laura Roigé presideix el Fòrum Fem Talent i forma part de la CEOE en representació de la Federació BPW Spain.

Entre els reconeixements que ha rebut destaquen la Placa President Macià, atorgada per la Generalitat de Catalunya; la Clau d’Or de la Cambra de Tarragona i el Premi a la Trajectòria Empresarial de Foment del Treball.
Redacció TT - 19/12/2017 - 02:08h
ondia
19/12/2017
12:52
Amunt i crits!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat