El Port participa a la 5a Platts European Petrochemicals Conference
  
El Port de Tarragona participarà la propera setmana a la 5a Platts European Petrochemicals Conference, la conferència sobre petroquímica més important d’Europa.

Es tracta d’un esdeveniment únic que, en dos dies, reuneix els alts executius més influents del sector per aprofundir en el mercat petroquímic regional i avaluar el creixement actual dels productes refinats i l’evolució dels fluxos comercials, alhora que ofereix una visió general inigualable dels mercats de matèries primeres, olefines, productes aromàtics i polímers.

El Port participa en aquesta conferència com a patrocinador de l’espai networking drinks i la directora comercial, Genoveva Climent, farà un speech al final de la primera jornada per inaugurar-lo. També hi prendrà part l’empresa concessionària d’una de les terminals portuàries de Tarragona, Vopak Terquimsa, que participarà en un panell d’experts parlant de logística.

Els operadors de craqueig europeus han seguit gaudint de sòlids marges durant el 2017 ja que els baixos preus del petroli i del gas continuen donant suport al boom actual, malgrat les fortes importacions a Europa d’Orient Mitjà, Rússia i els EUA. La conferència intentarà esbrinar si la dinàmica actual continuarà aquest any 2018.

La Platts European Ptrochemicals Conference compta amb la presència de més de 100 persones que pertanyen a grans empreses petroquímiques com Braskem, Evonik, Borealis, Solvay o Covestro, entre d’altres.
Redacció TT - 05/02/2018 - 16:59h
ben fet
05/02/2018
18:59
aixó funciona.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat