Agrolab decideix no construir a Tarragona el laboratori més gran del sud d’Europa i se’n va a Burgos
  
Agrolab, el gegant alemany d'anàlisis agràries i alimentaris ha decidit cancel•lar la construcció del major laboratori del sud d'Europa a Tarragona, on havia comprat terrenys en 2016, ha canviat d'opinió i escometrà aquesta inversió de més de 6 milions d'euros a Burgos. Es tracta d’un cop real a l'economia catalana ja que es perdran entre 160 i 200 llocs de treball.

La companyia tenia 5.000 metres quadrats, que havia comprat, al Centre Integral de Mercaderies del “Camp de Tarragona” i la data de posada en marxa aproximada: el primer trimestre de 2018. Però finalment ho ha cancel•lat tot i es marxa amb la seva inversió i llocs de treball a Burgos, al polígon industrial de Villalonquéjar.

Important pèrdua

Es tracta de la primera empresa que realitza un canvi d'aquesta magnitud. Fins ara, la situació política catalana només havia provocat el canvi de seu social de milers d'empreses, però no el trasllat de llocs de treball.

El gegant alemany empra a 1.400 persones en 20 filials d'Europa, i es considera “líder del mercat europeu en preu-prestació”. Des de 1986 és una companyia referent en analítica agrària, mediambiental, d'aigua i productes alimentaris.
Redacció TT - 07/02/2018 - 13:58h
> Odi cap a CAT
10/02/2018
16:06
Los alemanes odian a los catalanes? Y prefieren poner su empresa en Burgos, ciudad castellana cuyos habitantes llevan en sus genes el ADN de la maldad?
Los tenía por más sensatos a los alemanes...
JFA
08/02/2018
11:37
Quien siembra vientos recoge tempestades… lamentablement la inestabilitat creada per uns i aprofitada per els altres, i el voler seguir pegant-nos cops contra la paret per uns i l’oportunisme dels altres, acaba tenint els seus efectes. Ingenu aquell que es pensava que això no passaria, temerari qui continua pel mateix camí. El pitjor és que la majoria encara no ha entès que el problema no el tenim a Madrid, sinó a Brussel·les (tant per en Puigdemont como per en Juncker). Salut, paciència i esperança; que això només acaba de començar.
odi cap a CAT
08/02/2018
11:11
Tot s'hi val per fer mal a CAT. Que se han creido estos catalanes!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat