La USOC demana que l'Ajuntament prioritzi els recursos actuals en la propera modificació de la plantilla
  
Fotografia de Tot Tarragona
El sindicat ho explica amb aquests arguments:

"Tenim coneixement de que properament la Corporació vol portar al Consell Plenari una nova modificació de la relació de llocs de treball i de la plantilla de personal de cara a corregir situacions i necessitats actuals de l’organització.

Com que fins ara les modificacions de la plantilla i de la relació de llocs de treball han estat proposades i aprovades de forma discrecional per part de la Corporació, sense recollir les propostes que els hem fet arribar sindicalment, em volgut estar a costat dels “oblidats”, d’aquells a qui l’organització no els reconeix la feina que fan i hem portat aquest matí, en la reunió de la Mesa general de negociació de les condicions de treball del personal funcionari, a negociar, entre d’altres coses, les següents modificacions de la plantilla:

- La creació de 50 places d’administratius, classificades a l’escala d’administració general, grup C, subgrup C1, a cobrir per promoció interna.

- La creació de 12 places de tècnic/a mitja/na d’administració general, grup A, subgrup A2, a cobrir per promoció interna.

Les raons de les propostes que hem presentat són bàsicament la reivindicació de gran part de la plantilla de l’ajuntament que veu com les funcions que realitza dia rere dia no s’adeqüen a la plaça o lloc que ocupen. Considerem que aquestes situacions de treballs de categoria superior s’han de corregir el més aviat possible i per això demanem que l’ajuntament prioritzi els recursos de que disposa a donar compliment a aquesta antiga demanda. Ja és hora de que es doni solució a aquestes situacions, per això volem potenciar i prioritzar aquestes places i llocs de treball.

Aquesta seria una primera fase, el problema no quedaria amb això solucionat completament, resta encara pendent la gran taxa de situacions d’interinitat que caldria primer consolidar com a funcionaris de carrera.

Volem negociar amb igualtat de condicions amb la Corporació i si, s’escau, determinar un calendari d’implantació de les modificacions de la plantilla i de la relació de llocs de treball proposats per ambdues parts".
Redacció TT - 20/02/2018 - 21:19h
Sindicato d'USO
27/02/2018
13:09
Particular de Nati-Fabian-Family, migrantes desde CCOO, pasando por UGT y acaban montando sindicato para USO particular i allegados, repasar las propuestas de plantila que hacen, que vergüenza!!!
Etica periodística
23/02/2018
17:31
Perquè TotTarragona només publica el comunicat d'USO i no d'un altre sindicat que ha denunciat el mateix? Ah.....clar clar...Ja Ja ja!!
A Funcionario
23/02/2018
10:23
Ja Ja Ja.. i un bé negre !!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat