Josep Andreu presenta la seva dimissió i deixa la presidència del Port
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, ha comunicat aquest dimecres de forma personal al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la seva decisió de no continuar en el càrrec al capdavant del Port de Tarragona.

Josep Andreu ha explicat al conseller que va prendre aquesta decisió a principis d’aquest any però que, per ètica i lleialtat institucional, ha esperat a transmetre-la a la formalització del nou Govern de la Generalitat

Josep Andreu també ha comunicat aquesta decisió avui mateix als membres del Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Després de més de set anys a la presidència de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu considera que ha arribat el moment de tancar aquesta etapa professional i retornar al sector privat.

El president Josep Andreu s’ha posat a disposició del conseller Damià Calvet i li ha agraït la seva atenció i disponibilitat per acordar un traspàs formal i ordenat, similar al que s’ha dut a terme avui al Port de Barcelona, una vegada s’hagi decidit qui ocuparà el càrrec al capdavant de l’Autoritat Portuària de Tarragona.
Redacció TT - 06/06/2018 - 23:07h
falten emprenedors
11/06/2018
21:09
Hi ha algú capaç de mirar per TGN? No em negareu pas que ara amb Port Aventura i Ferrari Land no hi ha prou alicient turístic per posar una línia marítima Palma-Tarragona.
Lastima
08/06/2018
07:27
Una brillante persona, un gran conciliador, Ojala lo pongan de cabeza de lista de Ciudadanos en Tarragona, porque sería un gran unionista, un buen lider para dar el giro que necesita Tarragona.
RE a veu ciutadana
07/06/2018
16:47
No ets mes ......perquè no entrenes mes !! Ja Ja ja !!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.