Acord per aprovar els pressupostos municipals
  
Fotografia  de Tot Tarragona
El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona ha manifestat el seu suport als pressupostos municipals. Els comptes municipals inclouen, entre d’altres, una inversió de 8 milions d’euros en 4 anys per un Pla de Via Pública que es destinarà a millores als barris i al centre de la ciutat.

Una inversió que ja va anunciar l’alcalde Ballesteros durant la conferència celebrada el passat 22 de novembre. “Esperem que la resta de grups municipals també donin suport als pressupostos, ja que aquesta inversió també ha estat reiteradament demandada per tots”.

José Luis Martín aclareix que no existeix un pla de xoc de barris

Per la seva part, el primer tinent d’alcalde de Tarragona, José Luis Martín, ha afirmat aquest dimecres que “estem satisfets que el GM de Ciutadans permeti aprovar els pressupostos de 2019, uns comptes que en l’àrea d’espais públics mantenen la línia marcada des que vaig assumir-la fa tres anys”.

Tot i això, Martín ha aclarit que “no existeix un pla de xoc de barris com alguns han etiquetat perquè, com en anys anteriors, les inversions en espais públics es divideixen en infraestructures de via pública, jardineria, parcs infantils i enllumenat, una suma total de dos milions d’euros, la mateixa quantitat pressupostada per invertir durant el 2018”.

José Luis Martín ha recordat que “des que vaig entrar al govern i vaig assumir l’àrea d’espais públics, la inversió en la millora de la ciutat ha estat una de les prioritats i la feina feta ens dóna la raó”.

El primer tinent d’alcalde ha assenyalat que “per molt que alguns es pengin medalles ara, la conselleria d’Espais Públics fa anys que treballa en la millora de la ciutat com ho demostren, a tall d’exemple, les inversions d’un milió d’euros en enllumenat o mig milió d’euros en parcs i parcs infantils”.
Redacció TT - 05/12/2018 - 16:04h
veu ciutadana
08/12/2018
10:16
que hay problemas en la xarsa de santa tecla de tesorería e impago a los trabajadores y médicos , tranquilos fichamos a un "figura" que vale para todo el señor Aregio, este sabe de todo , sobre todo que no le falte un buen sueldo publico. esta es la Tarragona en decadencia y la estación de Autobuses preciosa con un buen olor
Ahora importan los barrios?
07/12/2018
21:38
Como se nota que se juegan el chollo,van como locos haber quien la dice mas gorda ,pero y el pueblo ? Habla pueblo habla !!!! ..
RE a fgh
07/12/2018
19:07
Tú sí que eres un vividor....
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat