Cruset, president del Port, presenta al president Torra els projectes de la infraestructura tarragonina
  
El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha rebut aquest migdia en visita oficial de presentació a Josep Maria Cruset com a nou president del Port de Tarragona.

La trobada, celebrada al Palau de la Generalitat, ha servit per donar a conèixer els principals projectes impulsats des de l'Autoritat Portuària de Tarragona per tal de contribuir al desenvolupament empresarial i social de les comarques meridionals de Catalunya i per refermar el paper estratègic del Port de Tarragona en l'economia i la projecció internacional del país.

En aquesta línia s'han presentat infraestructures cabdals per al Port i per al territori, com la connexió ferroviària d'ample europeu o l’A27 així com de projectes propis de la instal.lació portuària com la recent ampliació de Moll de la Química, el Clúster Chemmed, la nova ZAL (Zona d'Activitats Logístiques), l'aliança entre el Port i el teixit empresarial, una nova zona pels creuers, l’estació intermodal o la terminal intermodal Puerto Centro (Guadalajara-Marchamalo).

Durant la visita també s’ha parlat de continuar treballant per consolidar el Port de Tarragona com a centre logístic de referència a la Mediterrània. També, es volen establir sinergies estratègiques amb el Port de Barcelona per tal de reafirmar aquests ports com infraestructures de primer nivell al sud d'Europa.
Redacció TT - 08/01/2019 - 20:31h
BCN-CAT
14/01/2019
21:03
Teníem una línia marítima amb Palma i la van suprimir. Tot ha d'estar centralitzat a BCN. I, ara, amb el PortAventura i FerrariLand seria l'ocasió de tornar a fer la línia marítima Palma-TGN. Però, em temo que a BCN no els hi agrada la idea.
Toni
10/01/2019
16:28
Sí Eva,on més convingui, com l'estació de l'AVE.... En els càrrecs polítics les decisions es prenen en funcions d'interessos polítics i no dels interessos dels ciutadans. Sincerament m'ha sorprés que no s'hagi apostat per les tesis del sr. Poblet de posar la terminal al dic dels Prats a Vila-seca ( almenys de moment, després sí han compromés posar-hi la definitiva).
Eva Fina
10/01/2019
12:21
Quina bajanada !!!
Entenc que serà on convingui, independentment del terme municipal.
Faltaría mes !!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat