El Port es consolida com a destinació de creuers a la fira Seatrade Cruise Global de Miami
  
El Port de Tarragona valora molt positivament la seva participació a la Fira Seatrade Cruise Global, el principal esdeveniment internacional del sector que s’ha celebrat aquesta setmana a Miami (Estats Units).

El Port de Tarragona sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada han mantingut reunions amb les principals navilieres i agents del sector en el marc de la fira, i ha participat activament dels diferents moments de networking.

En aquesta edició la delegació comercial del Port de Tarragona, encapçalada pel seu president, Josep Maria Cruset, ha posat èmfasis en les diferents actuacions que s’estan duent a terme a les instal•lacions per projectar el Port Tarragona com a referent dels creuers al Mediterrani. En el conjunt de mesures destaca l’acció més immediata, la construcció del moll de Balears, que és destinarà inicialment com a terminal de creuers i que entrarà en funcionament al 2021.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha afirmat que “esdeveniments com el Seatrade Cruise Global són una gran oportunitat per contactar amb les grans companyies navilieres i presentar el nostre pla d’acció que permet projectar-nos com a futur referent en el Mediterrani en el sector dels creuers”.

2019: un nou any rècord de creuers al Port de Tarragona

El Port de Tarragona preveu continuar creixent com a destinació de creuers i les previsions per a aquest any 2019 situen les xifres en 65 creuers (un 14% més respecte al 2018) i amb 110.000 creueristes, xifra que implicaria un augment del 12%.

I, per a aquesta temporada, destaca l'actual aposta de Costa Creuers per Tarragona i que portarà un nou creuer, amb més capacitat: el Costa Fortuna, amb capacitat de 3.470 passatgers i que s'afegirà al Costa Neoriviera que continuarà arribant al Port de Tarragona, amb una capacitat de 1.730 passatgers.
Redacció TT - 11/04/2019 - 21:04h
creient
13/04/2019
15:05
Amb el port confiem.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
AAA-
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.