0 comentaris
21:25
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La CUP vol que es publiqui una guia informant sobre els drets dels contribuents i les ajudes existents
  
La formació municipalista vol que l’ajuntament publiqui una “Guia Tributària” on s’expliquin les principals modificacions introduïdes per al pagament d’impostos, arran de la Covid 19, així com la resta d’ajudes a les que es pugui acollir la població tarragonina.

La CUP considera que cal garantir que la informació respecte els canvis en relació a la suspensió, ajornament i altres modificacions en relació als impostos municipals arribi de forma clara i senzilla al conjunt de tarragonins i tarragonines. Aquesta informació, per tant, aniria dirigida tant a les famílies, com al teixit econòmic i associatiu del municipi. Aquesta guia s’afegiria a la campanya d’ajudes per garantir el dret a l’habitatge, un dels acords pressupostaris amb el govern d’ERC i ECP, que es materialitzarà abans de l’estiu.

Més enllà de les modificacions que ja han estat impulsades en matèria tributària, la CUP recorda que cal modificar el pressupost del 2020 per tal d’impulsar més mesures de suport econòmic a famílies i petites empreses que es trobin en situació de precarietat arran de la pandèmia.
Per fer-ho possible caldrà modificar el pressupost municipal de 2020 de manera que les prioritats siguin garantir sostre, pa i treball, tant amb ajudes directes com mitjançant plans d’ocupació. En aquest sentit, la CUP remarca la importància de disposar de la diagnosi de la realitat socioeconòmica per avaluar l’impacte que ha deixat la covid19 a la ciutat, per tal de poder determinar l’abast de les ajudes que serien necessàries.

Alhora, les anticapitalistes també emfatitzen la necessitat que el govern elabori un informe detallat sobre l’impacte econòmic que ha tingut la pandèmia sobre les arques públiques municipals, el qual reculli les despeses sobrevingudes i el descens s’ingressos, però també l’estalvi econòmic derivat de la suspensió d’activitats. Aquesta informació permetrà orientar la imprescindible modificació del pressupost.
Redacció TT - 05/05/2020 - 21:25h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat