Smahusa gestiona els ajuts al lloguer amb motiu de la Covid-19
  
A partir d’aquest dimarts 19 de maig es preveu que es posi en marxa un programa d’ajuts al lloguer, impulsat pel Govern de l’Estat amb la coordinació de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

La finalitat d’aquest programa és ajudar a les persones que es trobin en situació de risc d’exclusió social per algun motiu derivat de la crisi del coronavirus i se’ls ofereix d’una banda, ajuts al pagament total o parcial de la renda de lloguer, amb la finalitat de resoldre els problemes transitoris de pagament parcial o total del lloguer; o de l’altra banda amb ajuts a la cancel.lació total o parcial dels microcrèdits, amb la finalitat de fer front a la devolució de crèdits pendents.

Es prioritzaran les sol.licituds telemàtiques, a través del web de la Generalitat de Catalunya. De forma presencial també es podran dur a terme, seguint les indicacions que es detallen a les bases.
Documentació addicional
Redacció TT - 19/05/2020 - 10:15h
descarat capitalisme
20/05/2020
10:51
Ara pagaràs un crèdit i a més a més el pagament abusiu del lloguer. Com veus, en aquest descarat món capitalista, el ric el fan més ric i el pobre més pobre.
un engany més
19/05/2020
13:34
Això que diuen que faran és un pegot provisional. El que ha de fer l'administració és evitar la pujada desmesurada i descontrolada del preu del lloguer.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat