JuntsxTGN proposa incentivar el consum amb un sistema de cupons de descompte
  
El grup municipal de Junts per Tarragona dóna suport a una proposta, que l’empresari Ángel Campabadal ha elaborat i ha fet arribar a tots els grups municipals, per incentivar el consum i reactivar el petit comerç de la ciutat, un dels sectors més perjudicats per les mesures d’emergència sanitària per la Covid-19.

La proposta consisteix en un elaborat sistema de cupons de descompte emesos per l’Ajuntament i adreçats als tarragonins i tarragonines, per consumir -proporcionalment- als negocis dels sectors que han patit un major impacte en les darreres setmanes a la ciutat de Tarragona.

La idea de l’estudi és que els comerços recuperin els ingressos que haguessin tingut si no hagués esclatat la crisi, però que sigui l’administració i no les famílies qui aporti la diferència a través dels cupons. “La proposta té un doble objectiu, d’una banda seria una ajuda directa a les famílies, que podrien realitzar les seves compres amb descomptes importants i directes” ha dit el portaveu de Junts per Tarragona, Didac Nadal, assenyalant que “d’altra banda seria una bona mesura per reactivar el consum al comerç de proximitat de forma ordenada y equitativa entre els comerços de tota la ciutat, de tots els seus barris”.

Segons l’estudi, els sectors més perjudicats serien els comerços de roba i sabates, mobles i articles de la llar, transport, oci i cultura, restauració, hotels i altres serveis. La proposta consisteix en un sistema de cupons, que es podrien descarregar a través d’una aplicació telefònica i amb descomptes d’entre un 20 i un 35% a decisió dels comerços adherits, “és una proposta imaginativa i que suposa un recolzament directe a les llars i als petits comerços” que a més podria complementarl’aplicació de la Conselleria de Comerç.
Redacció TT - 19/05/2020 - 10:34h
no cal cap estudi
19/05/2020
13:17
Amb l'augment de preus ja es refaran de l'emergència sanitària.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat