C's denuncia els danys al sector per la restricció horària imposada a les terrasses
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha manifestat que "la restricció horària imposada pel govern Ricomà a les terrasses dels establiments hostalers danya greument el sector, ja molt afectat per la crisi" i ha assegurat que "causarà greus perjudicis als negocis". Viñuales ha indicat que la mesura adoptada per la regidora Paula Varas perquè les terrasses hagin de tancar la seva activitat a les 23 hores de la nit "preocupa el sector perquè considera que impedeix el servei de sopars als establiments" i adverteix que "comportarà tancament de locals i acomiadaments de treballadors".

El portaveu municipal de Cs ha assegurat que "aquestes restriccions horàries per a les terrasses no tenen cap sentit i només les està duent a terme l'Ajuntament de Tarragona, ja que la resta dels municipis veïns permeten l'obertura fins l'hora que marca la llicència corresponent". En aquest sentit ha destacat que "la limitació horària no té base legal, ja que la pròpia Subdelegació de Govern manifesta que no hi ha cap decret que limiti l'horari de terrasses de bars i restaurants". "Es tracta d'una mesura unilateral i absurda adoptada per la regidora de Domini Públic i Llicències que afecta centenars d'establiments i milers de famílies", segons Viñuales.

A més, el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona ha recordat que "el govern municipal no està donant resposta a les demandes dels establiments respecte a la instal.lació de les terrasses" i ha reclamat que "els permeti, sempre que sigui possible, ampliar l'espai exterior mentre durin les restriccions per la crisi de la COVID-19 ".
Finalment, Viñuales ha instat el govern municipal "a portar a terme mesures que afavoreixin realment el comerç, el turisme i l'hostaleria" i "a treballar per solucionar la degradació que pateixen els carrers de Tarragona". A més, ha recordat la "predisposició de Cs per seguir aportant mesures per treballar en la recuperació social i econòmica causada per la COVID-19".
Redacció TT - 19/05/2020 - 12:26h
volen ser lliures
23/05/2020
21:58
És que a casa no poden beure.
Ciutadans necessita bars
21/05/2020
14:56
Sembla que els bars i la raza van lligats
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat