Rubén Viñuales lamenta les crítiques de Ricomà a la protesta impulsada pels restauradors a la Plaça de la Font
  
El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha lamentat "les crítiques de Ricomà a la protesta impulsada pels restauradors a les portes de l'ajuntament". "Les declaracions de l'alcalde demostren una manca de sensibilitat absoluta davant de les demandes d'un sector especialment castigat per la crisi", ha destacat.

Per això, Viñuales ha demanat a Ricomà que "rectifiqui les seves declaracions" i "escolti les peticions dels restauradors, la majoria petits negocis dels que viuen moltes famílies tarragonines i que van decidir manifestar-se de forma pacífica".

El portaveu municipal de Cs ha preguntat a l'equip de govern "quines quantitats tenen previstes per ajudar a la ciutadania i els autònoms a superar la crisi de la COVID-19". "Ricomà ha anunciat una subvenció de 700.000 euros per al comerç i l'hostaleria, però no tenim cap informació sobre aquesta línia d'ajudes", ha assegurat. Segons Viñuales, "el sector serveis aporta el 60% de l'ocupació de Tarragona i és vital per aconseguir la recuperació econòmica i social de la ciutat" i ha demanat a l'equip de govern que "concreti totes les línies d'actuació previstes al més aviat possible perquè tots els ciutadans sàpiguen a quines es podran acollir".

Viñuales a més ha recordat que "no només l'hostaleria i el comerç estan afectats per la crisi" sinó que "hi ha altres sectors perjudicats pels efectes de la COVID-19, als quals l'equip de govern no està escoltant i que també es plantegen manifestar-se". "En un moment com l'actual, l'alcalde ha de demostrar el seu lideratge i ser capaç d'escoltar a tots els sectors i adoptar mesures perquè cap d'ells no es quedi enrere", ha conclòs.
Redacció TT - 04/06/2020 - 13:33h
Tic tac
04/06/2020
17:04
Viñualeeeees te quedan cuatro dias en la politica!! Tu nicho de votos, la intelectualidad (sic), se está pasando en massa a VOX, ese si que es el partido de lo bare. ¡Cañitas por Españita!
Impuestos y espacio público
04/06/2020
14:06
El señor Viñuales no dice nada sobre la petición de estos hosteleros de no pagar impuestos dos años. Tampoco de la ocupación del espacio público por parte de negocios privados.
Ya han peatonalizado 7 tramos de otras tantas calles.
Los de la Part Alta que se manifestaron, ¿dónde pretenden ampliar las terrazas? ¿En los balcones de los vecinos? NO HAY ESPACIO PARA MÁS. Ya hay calles por donde hay que pasar de perfil.

Tampoco propone soluciones.
Críticas sesgadas y nada más.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
AAA-
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.