Pitu Tarrasa
Pitu Tarrasa
La brossa a Tarragona fot molta pudor!


Que el gran problema de la brossa a Tarragona és un desorbitat contracte amb FCC, fruit de l’acord de quatre partits: PSC, CiU, PP i ERC, és d’una claredat meridiana.

Que aquest contracte, advertit d’irregular per la Generalitat de Catalunya, s’hauria de renegociar per evitar que ens costi als ciutadans més de 20 MEUR anuals, és de calaix.

Que la ciutat de Tarragona està bruta, i els ciutadans també tenim la nostra part de culpa, està fora de tota discussió.

El que no és de rebut, és que un acord, adoptat democràticament en un plenari municipal, de crear una comissió de control i seguiment del servei de neteja, deixant a banda la seva eficàcia i utilitat i si es tracta, o no, d’una xorrada, el “bombardeixi” un representant sindical -amb un currículum que inclou un pelegrinatge a Montserrat demanant la victòria de Ballesteros- trucant a els partits, aprofitant la polèmica per desprestigiar amb obscures intencions a una representant política dels ciutadans, i “acollonint” a l’Alcalde de Tarragona. Tot plegat és lamentable.

Estem davant d’un problema, eminentment polític, que requereix solucions polítiques, explicacions i assumpcions de responsabilitats.

El deteriorament de l’activitat pública a Tarragona comença a ser un problema molt preocupant.

O es talla d’arrel o entrarem en una dinàmica imprevisible.

Salut!
Pitu Tarrasa - 09/10/2013 - 18:08h
Pitu Tarrasa
14/10/2013
22:48
tssssst, primera notícia.
Salut!
tsssssst
14/10/2013
22:13
Pitu, diuen por ahi que els del col·legi de periodistes t'han deixat fora d'un grup de digitals que han creat per rebre calerons de les institucions i de la publi. Perds pistonada o estas més pasota que mai?
epppp
14/10/2013
17:37
La política no, els polítics sí.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.