Pitu Tarrasa
Pitu Tarrasa
'El Padrino'


Aquests dies se celebra el 45é aniversari de l’estrena de la genial obra cinematogràfica de Coppola, arran d’aquesta efemèride s’estan reproduint en diferents mitjans diàlegs de la pel•lícula, que perfectament podríem traslladar a l’actualitat política espanyola, marcada i tacada per una corrupció molt propera a la màfia.

La situació és inaguantable i cal fer net, per tant, per a un servidor, està més que justificada una moció de censura, i qualsevol altra mesura democràtica que comporti, sense més dilació, una regeneració total.

Els ciutadans, pràcticament, hem esgotat la capacitat de sorpresa, superats, dia a dia, per informacions que ens transporten a l’època de la Llei Seca.

Cal acabar, dràsticament i immediatament, amb la corrupció i amb el “mamoneo”, en cas contrari el futur es tenyeix de negre, amb conseqüències que podrien tornar-se irreversibles.

Ja no solament es tracta del dret al “pataleo”, sinó d’exigir justícia, responsabilitats, neteja a fons, transparència i autèntica democràcia.

Salut!
Pitu Tarrasa - 02/05/2017 - 16:24h
Juanjo
22/05/2017
14:47
¿Tiene Tarragona derecho a decidir?:

https://www.dolcacatalunya.com/2017/05/tabarnia-gana-dolco-bronce/
> patufet
19/05/2017
13:03
Una cosa és robar per viure com un rei, i una altra, robar per comprar unes urnes que no es van a utilitzar. És com tirar els diners que es roba en un embornal.
Però ja veu,cadascú fa el que se li peta amb els diners robats. Quan s'acabi, robem més, i llest!!! Hi ha gent que els encanta pagar els comptes dels rics. Recullen diners que guanya amb la suor del seu front per pagar les multes dels qui infringeixen les lleis sabent que uns altres pagaran pel seu delicte
Cuanta razón tiene......
19/05/2017
12:49
...sobre todo en la época que vivimos. No hay más que abrir los periódicoa o las redes socialea y ver cómo se da la misma noticia

http://www.lavanguardia.com/cultura/20170519/422723943768/westerman-escritor.html
“Los hechos apenas importan. Nos interesa más las historias: las interpretaciones y versiones, las narraciones y fabulaciones, los mitos o incluso los rumores, aun cuando sean inciertos
Porque siempre es un ser humano el que pone voz a la realidad. “Somos susurradores de hechos”. Y con esa acción les insuflamos vida y atributos, les damos sentido y moraleja. “Ponemos carne alrededor de los huesos” que son los acontecimientos. “La gente tiende a faltarle el respeto a los hechos”
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat