Pitu Tarrasa
Pitu Tarrasa
On anem? (II)


Cada cop estic més escèptic i expectant per conèixer el desenllaç de l’1-O.

Tot i que sentint-ho molt em temo que no n’hi haurà referèndum i, si n’hi ha, serà de “pa sucat amb oli”, amb la intervenció de l'Estat, el que significaria la possibilitat, que és el que desitja el Govern, d'internacionalitzar el conflicte.

Principalment perquè el procés del procés està ple de despropòsits, com podem comprovar dia a dia.

Fonamentalment penso que s’està improvisant, sense criteris ni conceptes clars, per part del govern català, que sembla que estigui jugant a les pel•lícules.

Mentre el govern espanyol en té prou amb esperar la següent “pàrida” i actuar judicialment.

Tot plegat em porta a la conclusió que al final hi haurà eleccions al Parlament, per aclarir el panorama.

Unes eleccions que segur canviaran el mapa polític català, amb la pràctica desaparició de l’antiga Convergència i amb el clar triomf d’ERC.

A partir d’aquí els pronòstics es compliquen, començant pel futur dels Comuns i de Podem, a priori “condemnats” a fusionar-se i en convertir-se en l’alternativa al poder.

El PSC seguirà navegant amb el seu federalisme i sense explicar clarament que volen i com ho volen.

Per la seva part, la CUP és una incògnita, tot i que crec que signarien ara mateix per quedar-se igual.

Finalment, la dreta, C’s i PP lliuraran la batalla del constitucionalisme, quelcom similar a veure qui la té més llarga. Una disputa que pot comportar sorpreses i les forces s’igualin entre les dues formacions.

Ja queda menys per sortir de dubtes, o no?

Salut!
Pitu Tarrasa - 16/07/2017 - 09:15h
el que miro por la ventana sin subir la persiana
16/08/2017
19:12
Aquí los que se lo han sabido montar bien han sido los estibadores de los puertos, hicieron su huelga, han conseguido todo lo que querían, y no se ha vuelto hablar del tema. Y lo más importante, le han dejado a los demás colectivos un mensaje. " O movéis el culo, o us faran un forat"
resposta a "a restriccions"
16/08/2017
18:30
doncs vostè mateix, llegeixi el seu copy-paste i calculi 35 - 17; són els milions de turistes que cada any no només visiten la ciutat sinó que pernocten a Barcelona

veig que 18 milions de persones no s'han assabentat de la terrible inseguretat ciutadana que diu vostè que hi ha a Barcelona ni coneixen les horrendes pretensions de la infame Barcelona de comparar-se amb la gloriosa capitat de l'Estat espanyol

per altra banda, vostè em suggereix que li pregunti al Sr.Valls; segurament aquest senyor viu a un bon pis d'un barri benestant com St Gervasi; jo li suggereixo que li pregunti als veïns de barris com la Barceloneta si a Barcelona hi pernocten pocs o molts turistes, a veure què li diuen
pida explicaciones al Sr Valls> restriccions
16/08/2017
15:58
.lavanguardia.com/economia/20170813/43548505798/cambra-de-barcelona-turistas-dia-tasa.html

Valls ha criticado a los excursionistas que no pernoctan en la ciudad y no gastan: “El que venga a ver esto como si fuera un parque temático que vaya a otro sitio. Si en la Costa Daurada tienen Port Aventura, si no se lo acaban, por qué tienen que venir un día a Barcelona?”. “Este turismo no lo queremos, queremos turismo de calidad
Lamentó que Barcelona está viviendo una “especie de invasión turística” y aseguró que, "de los 35 millones de visitantes que recibe cada año Barcelona, ​​17 no pasan ninguna noche". Ante estas cifras, defiende “menos turistas y más calidad"
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat