Pitu Tarrasa
Pitu Tarrasa
Ignomínia democràtica


Els hi asseguro que em costa molt escriure avui aquest article. Em costa per contenir-me per a no utilitzar les paraules i expressions que em venen al cap. I em costa perquè mai, mai, en els més de 30 anys d’exercici de la meva professió em podria imaginar que el que esta passant ès real.

Més enllà dels errors comesos, ”haberlos haylos”, per les dues parts, el fet d’empresonar per les seves idees un govern democràticament escollit -que per cert oficialment no ha declarat la República- i se’l engarjoli per diferents delictes, entre els que es troben el de la rebel•lió, que porta aparellat l’exercici de la violència. Quina violència?

Catalunya porta 6 anys, incloent-hi els últims mesos, amb moltes manifestacions i accions, protagonitzades per centenars de milers de persones, de forma absolutament pacifica. L’única violència que hem viscut –jo diria que hem aguantat- la violència induïda dels cossos de seguretat de l’estat, i de grupuscles d’extrema dreta.

Preocupant també és que la jutgessa Lamela de l‘Audiència, la mateixa que va enviar a Sanchez i Cuixart a presò, hagi assumit, fil per randa, les peticions del fiscal general, nomenat directament pel govern espanyol.

Per cert, i a destacar, l’Audiència no és competent per jutjar aquests presumptes delictes.

Per tot plegat espero, desitjo, i exigeixo, que els fets despertin a una hipòcrita i acomodatícia comunitat internacional.

La democràcia ha tocat fons a l’estat espanyol.

Salut!
Pitu Tarrasa - 02/11/2017 - 20:22h
farsa> A "sobre farsas,,,"
11/11/2017
08:08
1.Supone usted que la UE y los organismos internacionales se tragan las farsas tan fácilmente? Ya ve como la farsa catalana no se la tragan en ningún sitio y eso que han llevado por el mundo entero su teatro ambulante.

2.Esa "farsa de la democracia" fruto de la colaboración de quienes ahora la califican de farsa, no se hubiera mantenido durante 4 décadas si los farsantes por excelencia no se hubieran llenado los bolsillos con la supuesta farsa en connivencia entre la Gene y los sucesivos gobiernos del Estado " farsante"

3.-El 2ºEstatuto (con artículos inconstitucionales, corregidos por el TC) fue fruto de esa colaboración entre la Generalitat y el Gobierno del Estado
A "sobre farsas", portavoz de los faltones
10/11/2017
20:30
Pues si la "farsa" del proceso ha durado 5 años y le parecen muchos, imagínese lo larga que parece la farsa de la democràcia española, que ya lleva casi 40.

Pero se equivoca en dos cosas

el proceso no ha durado 5 años porque no empezó en el 2012 sinó mucho antes, cuando el PP y el TC perpetraron el golpe de estado del recurso y la sentencia del Estatut; así pues, ya dura once años, desde el 2006,

y segundo porque el proceso no ha acabado, no se equivoque; y por lo tanto, de farsa final, na de na; una declaración política, que no simbòlica, se puede convertir en efectiva... o sea que no se relaje y siga tenso y atento, que aún hay más
> Saltarín Chiquitin
10/11/2017
17:50
Uy Uy, habla usted como un independentista catalán... Y eso que otras veces hablaba sólo de señoritos del 39 y del can Picha.
Progresa usted adecuadamente, pero no sé si, según están las cosas, podrán darle ya algún cargo
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat