Pitu Tarrasa
Pitu Tarrasa
La solució final


Que ningú s’esparveri i pensi en gasificacions massives o en altres històries de nefast record.

Estic parlant d’un altre tipus de solució final, almenys de la primera part, d’aquest procés rocambolesc cap a la independència de Catalunya.

Un servidor sempre s’ha declarat com a independentista des que tinc us de raó, si és que n’hi he tingut mai. Però sempre he sigut un independentista, que ara es diu tranquil, malgrat que sóc molt nerviós.

Sóc un independentista meditat i possibilista. I vist, com també ja havia dit i escrit, que una diu tenia menys futur que un llobarro als Monegros, com s’ha demostrat, cal una altra forma d’actuar.

I segons el meu parer, i també el de molts altres, polítics, escriptors, analistes, paletes, advocats, aturats, etc, etc, la solució passa per aconseguir un referèndum pactat, legal i vinculant, i que els “empresonats” o “exiliats”, puguin participar lliurament en els comicis.

Difícil, sí i molt. Possible? També molt complicat, però cal intentar-ho.

Aquesta possibilitat passa perquè transversalment els partits sobiranistes i/o els defensors del dret a decidir, posin com a punt destacat dels seus programes electorals la decisió d’aconseguir aquest pacte.

L’èxit d’aquesta iniciativa passa també perquè el 21-D aquests partits, els màxims possibles, assoleixin una victòria aclaparadora.

Salut!
Pitu Tarrasa - 12/11/2017 - 14:12h
los servicios de inteligencia y la CUP
18/11/2017
17:04
http://www.lavanguardia.com/politica/20171118/432975629443/cup-afirma-estado-extrema-derecha-generar-violencia-catalunya.html
El cabeza de lista de la CUP ha afirmado hoy que a su partido le consta que los “servicios de inteligencia” preveían “la posibilidad de, incluso con la colaboración de grupos de extrema derecha, generar conflictos violentos y acusar a la CUP” como “responsable”.
“Uno de los escenarios” contemplados por el Estado, en caso de que se hubiera hecho efectiva la proclamación de la república catalana, era “facilitar” que se dieran “fenómenos de violencia” y culpar de ellos “a la izquierda independentista”
Están decepcionados porque no ha sucedido?
Les consta todo a la CUP
Se explicará la sra Rovira?
18/11/2017
16:47
http://www.lavanguardia.com/politica/20171118/432974328596/omella-asegura-intento-mediacion-hablo-violencia-estado.html
18/11/2017 16:21

El cardenal arzobispo de Barcelona, Juan José Omella, ha negado este sábado “categóricamente” que en su intento de mediación entre el gobierno catalán y el español antes de la Declaración Unilateral de Independencia (DUI) se advirtiera de violencia del Estado.
Ha hecho esta afirmación para negar algunas informaciones que atribuyen a las personas que intentaron mediar en el conflicto entre el gobierno catalán y el Estado, como el lehendakari Urkullu, el Sindic de Greuges, Ribó o él mismo. la advertencia de una posible violencia de Estado.
> tarannà violent
18/11/2017
09:14
és clar que la ironia i la sàtira ens diverteixen quan es fa contra els nostres adversaris però no la suportem quan ens ataquen a nosaltres o als nostres
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat