Pitu Tarrasa
Pitu Tarrasa
Estava previst


Estava previst o al menys des de la Plataforma TGNByPass, i de “Mou-te per Tarragona”, s’era conscient del que podia passar i del que ha passat.

Era molt probable que al voltant del naixement del moviment ciutadà, algun partit el volgués “capitalitzar” i algun altra “desprestigiar”, en definitiva que es pretengui, que és el que està succeint, polititzar i per tant desvirtuar a “Mou-te per Tarragona”.

“Mou-te per Tarragona”, i parlo com a promotor del mateix, des del primer moment va creure oportú que el moviment estigués obert a tothom, i per tant que totes les persones que ho desitgessin s’hi poguessin adherir, fins i tot, i ara “parlo” a nivell personal, els o el que no va fer res per impedir que els tarragonins tinguéssim que anar al “camp” a buscar el tren, i en aquest aspecte CiU,PSC I PP no es poden penjar precisament cap medalla.

El moviment, com independent i plural que és, i que té com a únic objectiu treballar per aconseguir una Tarragona millor, no està ni estarà al servei de cap opció política.


Sens dubte l’èxit assolit ha descol•locat a més d’un i ha provocat certa o molta preocupació al veure que els ciutadans/es participen, i estan desitjosos/es de treballar conjuntament, i per tant de sumar esforços, per situar Tarragona on es mereix.

Els ciutadans/ciutadanes de la nostra ciutat es “mouen”, i d'això es tracta, pesi a qui pesi.

Salut.
Pitu Tarrasa - 28/05/2009 - 18:26h
Pitu Tarrasa
30/05/2009
11:04
Antonio muchas gracias, muy amable. Salut.
antonio
30/05/2009
10:41
Querido Pitu, enhorabuena por la iniciativa del movimiento, espero que alguien que estime Tarragona pueda tomar decisiones algún día. Voté en su día a Ballesteros,no puedo dejar de reconocer que tenía muchas esperanzas puestas en su proyecto, pero me cuesta ahora admitir que ha sido lo más decepcionante que he visto y en un tiempo tan limitado ya he de reconocer hoy que nunca volveré a votarle. Ignoro si esta plataforma algún día podrá llegar a decidir por nosotros desde un gobierno municipal, pero sinceramente , me gustaría. Animo y a continuar.
TC
29/05/2009
20:26
O qui ha pagat el viatge a Madrid amb mariscada inclosa per celebrar la nominació als jocs i la benviguda cutre i el forum 2017 i el tarracojaroteo?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat