0 comentaris
20:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Pitu Tarrasa
Pitu Tarrasa
Marejant la perdiu (3)


La perdiu finalment víctima d'un atac de deliri-us tremens, l'ha dinyat, no ha pogut aguantar més, en canvi al malalt de l'UVI li han endollat un parell de maquines més per mantenir les seves constants vitals.

A la creació d'una comissió especial de seguiment de la candidatura, cal afegir el nomenament d'un nou gerent.

Davant aquestes informacions, el que un servidor com a director de TT, vol dir és que seguirem, que una història tan complexa com aquesta no s'acaba amb exercicis malabars, amb més càrrecs i amb més martingales. Les accions realitzades pel president executiu de la Candidatura en companyia de les empreses d'un amic, Tecnigenia i Service Solution Providers, només és pot demostrar la transparència de les mateixes presentant la documentació correcta, amb totes les dades que requereix qualsevol certificat, la resta és tirar pilotes fora i així portem un mes, s'ha acabat el bròquil.

Per tant seguirem investigant i informant com a diari independent que som, malgrat que algú no ho entengui, o no ho vulgui entendre, els asseguro que com dirien en castellà “hay mucha tela que cortar” i la tallarem, malgrat les dificultats amb què ens trobem a l'hora de cercar resposta a nombrosos interrogants plantejats.

Avui mateix (dimecres 27) ens hem posat en contacte amb l'oficina de la candidatura, a fi d'obtenir informació al respecte de l'empresa Direct Services SCP, una de les tres empreses que per encàrrec de Tecnigenia també va realitzar treballs per la candidatura. Ja que després de múltiples gestions infructuoses per part de TT en diferents organismes i malgrat disposar de totes les dades fiscals de l'esmentada empresa ens ha estat impossible localitzar-la. La responsable de comunicació de dita candidatura, ens ha dirigit al departament d'administració, hem realitzat una posterior trucada, i la persona que ens ha atès s'ha negat a facilitar-nos qualsevol mena d'informació.

Insisteixo, la perdiu ha passat a millor vida per tant no se la pot marejar més. Seguirem.
Documentació addicional
Pitu Tarrasa - 27/08/2008 - 20:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat