Alejandro Fernández: «el desgavell a la nostra ciutat en relació al Patrimoni és molt important»
«En una ciutat com Tarragona és fonamental que els temes relacionats amb el Patrimoni i les excavacions es facin amb transparència i claredat»
  
Davant les intencions del consistori de construir pisos sobre les Termes de Sant Miquel i de l’oposició de la RSAT, el portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández assegura que és responsabilitat de la Consellera de Patrimoni Rosa Rossell reconduir aquesta situació i rebre els representants de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense.

“Fins ara, -afegeix Fernández- ens hem volgut mostrar prudents però és evident que la Sra. Rossell ha de millorar les seves relacions amb la societat civil vinculada amb el Patrimoni si vol continuar exercint aquesta responsabilitat. S’ha d’empassar l’orgull i fugir del sectarisme, perquè cal governar per tothom”.

Fernández ha destacat també que "el desgavell a la nostra ciutat en relació al Patrimoni és molt preocupant, perque les declaracions sobre un mateix tema del tinent d'Alcalde de Territori Sr. Xavier Tarrès, les del Sr. Adam Manyè en representació de la Generalitat, i les de la Sra. Rossell són sempre confuses i contradictòries. Sembla que no tinguin ni idea d'on volen anar i estan convertint un tresor com és el nostre Patrimoni en una constant font de polèmica i retrets"

"En una ciutat com Tarragona és fonamental que els temes relacionats amb el Patrimoni i les excavacions es facin amb transparència i claredat, perque tant des del punt de vista de la protecció del Patrimoni i la projecció de la ciutat, com des del de l'agilitat necessària per fer obra pública, Tarragona no havia estat mai tan malament. Només de pensar que en aquesta situació encara plantejen fer un nou pàrking a La Rambla ens posem a tremolar" ha conclòs el dirigent popular.
Redacció TT - 04/02/2009 - 18:48h
NOYAKKI MATURI
06/02/2009
16:48
Era ben sabut que al Sr. Nadal li relliscava totalment el llegat patrimonial de la ciutat, i a la consellera del moment (PPC) només li agradava pel glamour que dóna el càrrec, els viatges i sentir-se constantment envoltada de borinots brunzint pel seu voltant i aflagant-la exageradament. Qui ho ha viscut, sap que és veritat. El que passa és que, no tothom té accés a compartir moments íntims de la classe política. Si fos així, la majoria es declararien anarquistes, agnòstics o ves a saber què!
Pasionaria
06/02/2009
16:44
Sr Fernandez,yo no pensaba votarle,no votaria nunca a su partido porque lo componen personas de ideologia de derechas y de doble moral.Yo lo unico que le pregunto es si ha ido ya a ver la exposicion de Lluis Companys.
josep-tgn
05/02/2009
14:16
feliu vas afinan...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.