El camp de l'Ontinyent serà una olla a pressió
  
L'Ontinyent C.F. fa temps que escalfa el partit contra el Nàstic, que ha esdevingut pràcticament decisiu per ambdós equips.

Recordem que el passat 4 d’abril l’entrenador escocès del club valencià va denunciar un intent de compra, per part d’un intermediari, a un jugador del seu equip, per a cometre un penalty o deixar-se expulsar aquest 28 d’abril.

Per la seva part, la junta directiva de l’Ontinyent qualifica el partit de transcendental, i ha posat les entrades a 3 euros.

A la pàgina web del Club podem llegar el següent:

"L'Ontinyent C.F. viu demà un dels encontres més transcendentals de cara a la permanència. L'equip necessita sumar davant un Gimnàstic de Tarragona que arriba de perdre dos encontres consecutius, a Llagostera i a casa davant Constància, després d'una extraordinària ratxa que els ha portat a apropar-se a la zona de promoció d'ascens.
La lluita dels de la Vall d'Albaida estarà centrada en sumar el màxim de punts quant abans millor, ja que a les 17:00 ja coneixerà els resultats de Constància i Mallorca B, immediats perseguidors en la classificació. Per a l'encontre John Clarkson no podrà comptar amb Ayala i Chavero, que són baixa per acumulació d'amonestacions, mentre recuperarà David Rangel que ja s'ha recuperat de la seua lesió.

Els blanc i negres són sabedors que s'han de fer forts a casa i aconseguir una victòria per deixar enrere la zona perillosa de la classificació, per això la Directiva ha decidit posar preus populars a les entrades per als no socis, a només 3 euros per a la zona de General i 5 per a la Tribuna. Els socis, com sempre, accediran a l'estadi amb el seu carnet.

L'encontre serà dirigit pel col•legiat de territori andalús, Alonso Vizuete Sánchez".
Redacció TT - 27/04/2013 - 22:35h
rebaixes
28/04/2013
17:34
Osti, tu, quina entrada, sembla un tiquet de rebaixes.
Toni
28/04/2013
15:26
Pronostico empat. Camp petit, incòmode, amb pluja. serà difícl fer futbol. El gol pot arribar en jugada aïllada i poca cosa més. Tant de bo m'equivoqui.
soci
28/04/2013
12:35
Nàstic endavant!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.