0 comentaris
14:24
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Miguel Palanca i Marcos De la Espada deixen la disciplina grana
  
El jugador tarragoní, Miguel Palanca, conclou la seva etapa com futbolista grana després de vestir la samarreta en la present temporada 2015-2016 a la Liga Adelante.

Amb tres gols al seus registres anotadors, entre la competició regular i la Copa del Rey, l’extrem acaba el contracte que el vinculava com a jugador nastiquer durant la present temporada.

El Gimnàstic de Tarragona mostra el seu agraïment a Miguel Palanca per la feina i sacrifici aportat a l’equip durant aquest curs esportiu i li desitja el millor en el seu futur personal i professional.

De la Espada tampoc seguirà

El davanter Marcos Jiménez De la Espada no seguirà com a jugador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona després de complir el contracte que unia a les dues parts, fins aquest 30 de juny.

El davanter ha completat 4 temporades defensant l’escut del Nàstic, i la campanya passada, la 2014-2015, es va convertir en un dels protagonistes de l’ascens de l’equip a la Segona Divisió. Marcos també ha estat un dels capitans del Nàstic en les darreres campanyes i marxa amb uns bons registres golejadors, sumant un total de 43 gols en lliga.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix al jugador balear la voluntat, esforç, carisma i bons resultats que ha aportat vestint la samarreta del conjunt grana des de la seva arribada a Tarragona, a l’estiu del 2012. Al mateix temps, l’entitat li desitja el millor en el seu futur personal i professional.
Redacció TT - 23/06/2016 - 14:24h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.