Ballesteros anuncia l'imminent inici de les obres de reforma del velòdrom i la piscina olímpica
  
El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha visitat avui les obres que s’estan desenvolupant a l’Anella Mediterrània. La delegació internacional ha estat encapçalada pel seu president Amar Addadi, que ha estat acompanyat pel president del Comitè organitzador Tarragona 2018 i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, entre d’altres autoritats.

Els membres del Comitè Internacional han plantat simbòlicament cinc arbres i s’ha descobert una placa commemorativa amb motiu de la seva visita a l’Anella Mediterrània.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha donat la benvinguda al Comitè i els hi ha agraït la confiança que han depositat en la nostra ciutat. Ha afirmat que “els Jocs seran una realitat l’any vinent i volem que siguin els millors de la història”. Ha assenyalat que seran uns Jocs sostenibles econòmicament i ecològicament i, a més, “volem que siguin els Jocs de la concòrdia, la pau i el diàleg”.

El president del CIJM, Amar Addadi, ha mostrat la seva admiració per la gran evolució de les obres que s’estan executant a l’Anella i ha manifestat: “us felicito per la vostra perseverança en moments difícils i us desitgem molta sort en aquests Jocs Mediterranis que seran un èxit”, a més d’expressar les magnifiques infraestructures amb que es comptarà, les quals també seran un referent per als joves.
D’altra banda, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha avançat que abans de l’estiu començaran les obres de reforma del velòdrom que quedarà pràcticament nou, el seu pressupost és de 350.000 euros, i al llarg de l’ estiu s’iniciaran les obres de la piscina olímpica.
Redacció TT - 20/04/2017 - 21:16h
el futur velòdrom
25/04/2017
11:55
Als Jocs del 2018, el velòdrom no és pas la seu del ciclisme, perquè aquest esport no està inclòs als Jocs.

El velòdrom és la seu de l'esport de la petanca.

Esperem que la reforma no pensi només en els Jocs i que aquests 350.000 EUR no serveixin únicament per tenir un sumptuós recinte de petanca.

Esperem que almenys tinguem a Tarragona un velòdrom modern, amb suficients grades, la grandària adequada, una pista ben pavimentada i les mesures oficials per fer-lo apte per acollir competicions de ciclisme.

Cal tenir en compte que els velòdroms són escassos, i per tant Tarragona tindria la possibilitat de treure-hi rendiment d'aquesta instal·lació, si la reforma es fa correctament.
Eva Fina
22/04/2017
10:20
Han tingut set o vuit anys per fer-ho i han esperat a dos mesos abans de la fallida inauguració per començar les obres ?.

Ballesteros, Villamagna i resta de personal: No cal que correu, que encara teniu temps.

Total: El ridicul ja l'heu fet ...
ole tu
21/04/2017
10:21
pues eso...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat