El Parlament Europeu aprova el penúltim pas per atorgar 3 milions als Jocs
  
La Comissió de Cultura i Educació del Parlament Europeu ha aprovat aquest dimarts a Brussel•les una esmena als pressupostos comunitaris per concedir una subvenció de 3 milions d’euros als Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

L’esmena s’emmarca en la línia de subvencions de 6 milions d’euros destinada a “esdeveniments esportius especials”, dels quals la meitat es demana que es destinin per als Jocs Mediterranis. En la justificació de l'esmena la Comissió de Cultura i Educació del Parlament Europeu remarca que els Jocs "donaran una oportunitat per unir els veïns de les dues ribes del Mediterrani per estrènyer llaços i trencar barreres i prejudicis", i afegeix que els Jocs "comportaran diferents avantatges per a les relacions de la Unió Europea amb els socis de l'est i del sud".

L'aprovació de l'esmena suposa el penúltim pas per a la recepció d'aquesta subvenció. L'últim es produirà al mes de novembre, quan tindrà lloc la votació definitiva dels pressupostos al Parlament Europeu.

Cal recordar que el passat 7 de maig una delegació de l'Intergrup d'Esports, encapçalada pel seu copresident, Santiago Fisas, i el vicepresident, Bogdan Wenta, va visitar diferents instal•lacions esportives de la ciutat i de l’Anella Mediterrània i ja va mostrar el seu suport a Tarragona 2018.

El conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha remarcat que “l’esmena aprovada avui és una excel•lent notícia. Tot plegat venia avalat per 122 eurodiputats de la majoria de països i de grups parlamentaris, fet inequívoc de l’interès que els Jocs Mediterranis desperten a Brussel•les, que hi veu una oportunitat per compartir els principis i valors de la Unió Europea entre els 26 comitès olímpics participants d’ambdues ribes del Mediterrani”. I ha afegit: “Vull expressar l’agraïment a tots els eurodiputats catalans i de la resta de l’Estat que ho han fet possible i, molt especialment, a Javi López i Santiago Fisas pel seu lideratge en la iniciativa”.
Redacció TT - 11/07/2017 - 16:55h
> quina pena
13/07/2017
13:27
Se tuvieron que retrasar los Juegos porque algunos, mintiendo descaradamente decían que el Estado se había comprometido a subvencionarlos, cuando no era así.
Y exigían que cumpliera lo que no había prometido. Y a la Gene, Tarrgona le importa un rábano
Y
a > quina pena?
13/07/2017
12:38
De qué buen hacer hablas? Si gracias a ellos se han tenido que retrasar un año los juegos y aún no hemos visto ni un mísero euro del gobierno español, de verdad que hay gente que ni idea tiene de lo que dice.
> quina pena
12/07/2017
14:41
pot ser que alguna cosa tingui a veure amb el bon fer del malvat Estat...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat