La Vuelta "beneeix" l’Anella Mediterrània dels Jocs 2018
  
Centenars de ciutadans han pogut conèixer aquesta tarda per primer cop les instal•lacions esportives de l’Anella Mediterrània, destinades a acollir diferents modalitats dels Jocs Mediterrani 2018.

L’etapa, que havia començat a Andorra, ha estat guanyada, després d’un emocionant sprint, pel corredor italià Matteo Trentin.

El britànic Chris Froome continua líder de la classificació general.

La 4a etapa de La Vuelta ha finalitzat a l'Anella Mediterrània de Tarragona, i aquest esdeveniment ha estat l’oportunitat per a que els tarragonins hagin pogut comprovar de primera mà la urbanització d’un terreny de 28 hectàrees enmig dels barris de Ponent i veure des de fora l’abast de les remodelacions al Complex Esportiu de Camp Clar i l’estadi d’atletisme, així com la construcció del nou Palau d’Esports. El centre poliesportiu es completarà els propers mesos amb la remodelació del velòdrom i la construcció de la piscina de 50 metres.
Redacció TT - 22/08/2017 - 18:35h
FUM
25/08/2017
10:00
L'Anella Olímpica nomès te de novetat, el cambi del tartam de la pista d'atletisme, una rampa-mamotreto de ciment com el del Miracle, i un pabellò petit nou. la resta està igual,el velòdrom té més herba que el mateix Francolí, i han fet unes tasques de manteniment que ja tocaven i posar més ciment a tot arreu... Crec que l'estafa segueix amb el rollo del Viding, on hi havia unes instalacions "publiques o de la Generalitat" ara hi ha un gimnàs privat. Aquests jocs un any retrassats i cap millora a la ciutat... segueixo pensant que la piràmide Ballesteriana ens la menjarem amb contractes privats per a que alguns facin esport, un socialista privatitzant instalacions municipals es el que tenim.
Toni
23/08/2017
20:49
Entenc que hi ha la necessitat de fer publicitat als Jocs, però la imatge de l'Anella olímpica hauria d'haver estat acompnyada de la imatge de la Catedral, el mar, l'amfiteatre...molt millors, sens dubte.
una volta ciclista fora de TGN
23/08/2017
01:13
La Rambla Vella i el Balcó del Mediterrani és un lloc molt més agraciat per finalitzar l'etapa. No sabem mostrar lo bonic que tenim.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat