Alejandro Blanco assegura que 'Tarragona tiene el apoyo del COE al 100 x 100'
  
Fotografia d'arxiu
El president del COE, després de la reunió extraordinària de la executiva, ha volgut sortir al pas de les informacions aparegudes en diferents diaris esportius com lAS, SPORT o Marca, de les que es va fer ressò aquest digital, en el sentit que la situació política qüestionava la celebració dels Jocs Mediterranis 2018 a Tarragona.

Blanco ha afirmat que “Tarragona té el suport del COE al 100 x 100, Espanya és una potència esportiva a nivell mundial i la imatge que es té a l'exterior sobre l'esport espanyol és que, sense cap mena de dubte, quan adquirim un compromís, ho complim i amb Tarragona passarà exactament el mateix".

La reunió de l'Executiva ha estat presidida per Alejandro Blanco, qui ha estat acompanyat de la vicepresidenta primera de l'organisme, Isabel Fernández i per la secretària general, Victoria Cabezas; juntament amb els vicepresidents de la institució Isabel García, Francisco Vidal Blázquez i Marco A. Rioja.

El president del COE ha transmès un missatge de "tranquil•litat, concòrdia i unitat del món de l'esport".

Després d'escoltar les inquietuds d'alguns presidents de federacions, esportistes i tècnics, els que comentaven la situació política del país i la possible bretxa que es podria generar, Blanco ha assegurat que "el món de l'esport no té fissures" i es "manté unit".

Sobre l'autodenominat Comitè Olímpic Català, el màxim mandatari del COE ha recordat que existeixen tres sentències, l'última del Tribunal Suprem, amb data del 28 de novembre de 2008, que assenyala que "no pot utilitzar aquesta nomenclatura en ser exclusiu del Comitè Olímpic Español".

Blanco, però, no ha volgut valorar, ja que no ho contempla, el que passarà amb els Jocs en el cas d'una DUI.
Redacció TT - 09/10/2017 - 16:56h
no és el seu.
13/10/2017
22:51
JIJIJIJJJJIIIIIIIII A. BLANCO EL COI
el mes de setembre SE HARA a una aportació de 6,7 milions.
és el discurs oficial previsible
10/10/2017
14:46
L'Estat espanyol ha de seguir el seu discurs: de la mateixa manera que després de les proclamacions de sobirania del Parlament han dit que no s'hi havia proclamat res, i després del 9N-2014 van dir aquell dia no s'hi havia consultat res, i des del dia 1OCT estan dient que no va existir el referèndum, a partir del dia de la declaració d'independència (no sé si serà avui) diran que la independència no existeix. Trigaran mesos, si no anys, ha reconèixer-la.

Per tant, oficialment l'Estat espanyol, segons ells, seguirà organitzant els Jocs. Ara bé, no crec que l'organització dels Jocs vegi ni un duro provinent d'Espanya...
ull
10/10/2017
02:06
Sòn declaracions pólítcas i espanyolistes.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat