Una empresa que no existia a l'inici del procés de licitació s'emporta un important contracte dels Jocs
  
Segons informa el diari digital El Confidencial l'organització dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 ha concedit un dels seus contractes més rellevants a una empresa que, al moment de publicar-se el plec, ni tan sols estava registrada com a tal. La resolució, signada per Víctor Sánchez com a director executiu de l'esdeveniment (exsecretari general del COE), concedeix el muntatge d'acreditacions, inscripcions esportives, gestió de resultats, gràfics per a la televisió i informació de resultats a l'empresa Bornan Sports Technology, amb seu a Suïssa.

Els dubtes sobre el procés tenen relació directa amb la mercantil radicada a Lausana (Suïssa) i de la que és el cap visible (administradora) Eva Còrdova García, de nacionalitat espanyola.

L'empresa es va constituir amb un capital social de 20.000 francs suïssos -uns 17.000 euros- i va ser validada el 7 d'agost de 2017, segons dades del registre mercantil de la Confederació Helvètica amb l'expedient 13.153 i que va ser publicada tres dies més tard.

El curiós del cas és que l'oferta pública que va obrir el procés de licitació es va publicar el 7 de juliol de 2017, és a dir, un mes just abans que Bornan existís en qualsevol registre legal. L'adjudicació de la mateixa es va tancar el 29 de setembre i es va acabar de fer pública el dia 5 d'aquest mes d'octubre. És a dir, en el procés de concessió d'una de les partides més importants per a un esdeveniment com uns Jocs Mediterranis l'empresa adjudicatària ni tan sols existia en l'inici.

Fonts del sector destaquen l'estrany cas que una empresa de nou encuny s'adjudiqui un contracte d'aquestes característiques en un esdeveniment multiesportiu com el que es durà a terme a Tarragona el proper estiu. Perquè una de les qüestions que més es valora en els plecs de condicions és, precisament, l'experiència en esdeveniments més petits, quelcom del que Bornan, en bona lògica, no pot presumir com a empresa, ja que només té uns mesos de vida.
Documentació addicional
Redacció TT - 02/11/2017 - 15:35h
Pau Palau
06/11/2017
13:23
La página web http://www.bornan.net/company/ hace pensar lo peor.... un inglés de nivel "google translate"...
som
04/11/2017
19:01
suposo que es fara una pregunta al PLENARI , o si mes no una petició del SECRETARI GENERAL del cas
Otro bonito caso de corrupción?.....
03/11/2017
22:10
INIPRO, targetes black de l'EMT, contracte de la brossa, "sessions de coaching" en l'ATM, .... tenim el que ens mereixem.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat