L'Osasuna presentarà recurs al Comitè de Competició per incomparecència del Nàstic
  
Després que el partit se suspengués divendres per la forta nevada que va afectar Pamplona, el Club Atlètic Osasuna ha anunciat que presentarà un recurs en considerar la incompareixença del Club Gimnàstic de Tarragona i, en conseqüència, que se li doni el partit per guanyat amb el marcador de tres gols a zero. Dilluns, l'entitat “rojilla” remetrà el recurs al citat organisme, després dels fets esdevinguts ahir en l’estadi, El Sadar.

El Club Atlètic Osasuna al•legarà que el Club Gimnàstic de Tarragona va incomplir el reglament, d'acord a l'exposat en la circular Nº5 Disposició Dissetena de la Real Federació Espanyola, ja que no va col•laborar en el compliment del mateix en impossibilitar que el partit se celebrés dins de les vint-i-quatre hores següents a l'assenyalament.

La circular manifesta el següent: "Tratándose de competiciones de carácter profesional, y a fin de no incrementar los problemas derivados de lo ajustado del calendario oficial, en los supuestos en que, por concurrir causa reglamentaria, el árbitro suspenda un partido antes de su comienzo o de su terminación, el equipo visitante procurará permanecer en la localidad en la que se desarrolla el evento a fin de que, si cesa la causa que motivó tal suspensión, el encuentro se celebre dentro de las veinticuatro horas siguientes".

El col•legiat designat per al partit, Luis Mario Milla Alvendiz, va reflectir en l'acta del mateix el citat incompliment: “Ante la posibilidad presentada de disputar el encuentro dentro de las 24 horas siguientes como estipula la circular Nº5 Disposición Decimoséptima de la RFEF, el delegado del club Gimnastic de Tarragona SAD se niega a celebrar el encuentro en el tiempo indicado".

Per la seva part, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, va anunciar el mateix divendres que el partit no es podia jugar dissabte ja que és una decisió de la Federació, la Lliga i els operadors de TV.
Redacció TT - 02/12/2017 - 19:20h
lo normal és el que diu la norma
06/12/2017
19:28
" en los supuestos en que, por concurrir causa reglamentaria, el árbitro suspenda un partido antes de su comienzo o de su terminación, el equipo visitante procurará permanecer en la localidad en la que se desarrolla el evento a fin de que, si cesa la causa que motivó tal suspensión, el encuentro se celebre dentro de las veinticuatro horas siguientes".
“Ante la posibilidad presentada de disputar el encuentro dentro de las 24 horas siguientes como estipula la circular Nº5 Disposición Decimoséptima de la RFEF, el delegado del club Gimnastic de Tarragona se niega a celebrar el encuentro en el tiempo indicado".
cap problema
05/12/2017
10:09
Lo normal, quan un partit no es pot fer pel que sigui, és que es faci un altre dia.
> Artimañas varias.
05/12/2017
08:14
cuando un equipo no se presenta a jugar cunado lo estipula la ley y actúa como quiere, no merece estar en ninguna liga.
Pero cuando estamos acostumbrados a saltarnos leyes y normas que rigen para todos por igual, es normal que hagamos en cada ocasión lo que nos pete.
Y si no se lee uno las normas que rigen en los organismos ( a los que voluntariamente pertenecemos) y hacems lo que nos peta por ignorancia crasa, eso no nos exime de pagar por ello lo que está estipulado
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat