Adjudicades les obres de la quarta fase del Palau d'Esports per als Jocs Mediterranis
  
Infraestructures.cat ha adjudicat l’execució de les obres de la quarta i definitiva fase del Palau d’Esports Catalunya a l’empresa Cobra, Instalaciones y Servicios, SA, de manera que el pavelló poliesportiu ubicat a la zona de CampClar estarà llest abans que s’iniciïn els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 el proper 22 de juny.

Amb un pressupost de 2.154.709,70 euros, les obres inclouen les instal•lacions específiques com ara climatització, enllumenat, marcadors electrònics, vestidors, senyalística, sales polivalents i la pista central. Aquests treballs posaran punt i final a la construcció d’un equipament impulsat per la Secretaria General de l’Esport que haurà suposat una inversió de més de 17 milions d’euros per part de la Generalitat de Catalunya.

A més, la Secretaria General de l’Esport ja va acordar amb l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona deixar equipat el Palau amb el parquet i les grades supletòries necessàries per a la celebració dels Jocs Mediterranis. Un equipament que permetrà a la instal•lació acollir durant els Jocs fins a 5.000 persones i comptar amb una superfície de joc que possibiliti fins a tres pistes simultànies en paral•lel.
Redacció TT - 28/02/2018 - 19:59h
per TGN passaven trens
02/03/2018
10:58
TGN és una ciutat mediterrània de primer ordre. Però, això, no sembla importar. No solament ens hem quedat sense estació del Corredor Mediterrani, sinó que ens hem quedat sense trens per culpa de l'estació a la Quinta Forca. A TGN li cal una estació Intermodal. Per a què serviran els Jocs del Mediterrani?
Como no han tenido tiempo
28/02/2018
21:36
Además de dejar un prestamo por pagar, sin haber tenido nada de lo que se Esperaba de los juegos... beneficio en el transporte, beneficio en cohesinar la ciudad, beneficio en el transporte. Etc. VAYA PENA DE AYUNTAMIENTO, VAYA NEFASTA GESTIÓN BALLESTEROS.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat