Inauguració de la remodelació de l'Estadi d'Atletisme de CampClar, amb un cost de 2,6 milions
  
L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat del secretari d'Estat de l'Esport i president del Consejo Superior de Deporte, José Ramón Lete, i del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, han inaugurat la remodelació de l'Estadi d'Atletisme, aquest dissabte 7 d'abril a les 10 del matí, a l'Anella Mediterrània.

Les obres han tingut un pressupost de més de 2,6 milions d'euros, aportats pel Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Tarragona.

Reforma de l'Estadi d'Atletisme

Amb la construcció de l'Anella Mediterrània i l'ús de l'Estadi d'Atletisme com a seu dels XVIII Jocs Mediterranis, aquest equipament del Patronat Municipal d'Esports s'ha reformat per tal de millorar les condicions i ampliar les possibilitats de competició i entrenament. S'ha fet una remodelació integral que ha permès refer la pista, la graderia i els serveis auxiliars. S'ha remodelat l'edifici de vestuaris i magatzem, millorat la il·luminació de l'estadi i construït una pista coberta d'entrenament, ubicada sota la tribuna principal, de 80 metres de longitud.

Amb la reforma, la capacitat de l'estadi es fixa en 1.250 localitats (ampliables amb graderies efímeres fins a 4.000 durant els Jocs i altres competicions esportives).

Les obres han tingut un cost econòmic de més de 2,6 milions d'euros, aportats pel Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Tarragona.

Jocs Mediterranis

Del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018 es duran a terme a Tarragona i a quinze localitats més els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Durant aquests dies, l'Estadi d'Atletisme acollirà les proves atlètiques i el tir amb arc. En aquest sentit, cal destacar que la Federació Internacional d'Atletisme (IAAF) ha emès el certificat que homologa l'estadi en l'àmbit internacional. Això permet fer un salt qualitatiu per als entrenaments de les joves promeses de l'atletisme i significa un pas endavant per consolidar
Tarragona com a destinació esportiva.

Les millores tècniques que han permès la certificació són:

- la recta coberta de 80 m
- la nova torre de cronometratge electrònic i cablejat intern
- la sala mèdica
- les noves torres d'il·luminació
- les grades fixes per a més de 1.000 espectadors
- la possibilitat de disputar curses de velocitat a la contra recta.
Redacció TT - 07/04/2018 - 12:48h
Ana
08/04/2018
02:36
Que trist és veure com es munten un jocs que ningú demana mentre altres coses bàsiques o inclús el manteniment del patrimoni de la ciutat es deixen de banda i tot cau o s'afona. Ballesteros has llegado a tu fin.
Que no nos pase nada. con la deuda
07/04/2018
17:35
Hace meses unos decían que había irregularidades de contratación de una empresa de coaching por parte de la AMT, ahora ya decían que se había pagado una cifra de 23.250 euros antes de asignar el contrato,? pero a donde vamos a parar, ahora decían que el reloj del mercado costaría 50,000 euros, otros dicen que costara casi 200.000 y que no se sabe si se licitaron los trabajos. aquí cada día hay más marro. y ellos inaugurando y gastando dinero que ya veremos lo que nos endeudara el tema este.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat