La UE concedeix una subvenció de dos milions d'euros per als Jocs 2018
  
La Unió Europea ha concedit una subvenció de 2 milions d'euros per al pressupost operatiu dels Jocs Mediterranis.

L'Agència Executiva en l'Àmbit Educatiu, Audiovisual i Cultural ha aprovat aquest ajut econòmic en el marc del programa Erasmus Plus d'Esports. El Comitè d'Avaluació ha valorat molt positivament la petició tarragonina, que ha rebut 85 punts de 100 possibles.

L’organització ha de justificar aquesta subvenció amb despeses relacionades amb les cerimònies d'obertura i clausura, el servei d'acreditacions i el transport d'atletes, jutges i delegacions esportives.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros s’ha mostrat agraït per la confirmació d’aquest “ajut medul•lar, sense el qual els Jocs no lluirien de la mateixa manera”, i que ratifica el compromís de totes les institucions al voltant dels Jocs Mediterranis. L’alcalde també ha agraït la col•laboració dels eurodiputats catalans, en especial de Santiago Fisas, Javi López i Teresa Giménez Barbat, que han treballat de valent per aconseguir que aquest ajut fos possible.

Precisament els eurodiputats Fisas i López han estat presents aquest dilluns en l’anunci de la concessió de l’ajut, que ha tingut lloc a la Sala dels Tarragonins Il•lustres de l’Ajuntament de Tarragona. Tots dos han coincidit en la importància del treball conjunt per assolir aquesta subvenció. Més concretament, el popular Santiago Fisas ha destacat que els Jocs Mediterranis han rebut el màxim import econòmic possible per a un esdeveniment d’aquestes característiques i que “molts actors de la Unió Europea veuen amb interès el projecte de Tarragona 2018”. Per la seva banda, el socialista López ha posat l’accent en què “Tarragona 2018 és vist com un projecte que va més enllà d’una cita estrictament esportiva, ja que pot ser una oportunitat per al diàleg en una regió estratègica, per fomentar la interculturalitat o per dinamitzar la societat civil a través del voluntariat”.

Amb aquesta subvenció es perfila de forma gairebé definitiva el pressupost dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 al voltant dels 96 milions d'euros: 66 milions d'euros d'inversions i 30 milions d'euros destinat al pressupost operatiu.
Redacció TT - 04/06/2018 - 16:03h
RE Marameua
05/06/2018
13:53
Instalaciones que quedaran para la ciudad de Tarragona y sus habitantes. O no tienen derecho a hacer determinados deportes, aquellos que no pueden pagar un club privado (caros) que además muchos de ellos están subvencionado por el Ayuntamiento (CBT, Nàstic, etc.). Venga ya!! O es que tu critica es por motivos políticos?. Si los del Ayuntamiento fueran de los tuyos...seguro que estaría muy bien y sería una gran gestión...Ja Ja Ja !!!
marameua
04/06/2018
19:58
Invertint en ajuds socials...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat