S'han acabat els Jocs de Ballesteros, trufats de política, 'anècdotes', i la indiferència ciutadana
  
La “Candi” ja prometia i la celebració dels Jocs han confirmat aquestes expectatives.

No volem fer llenya de l’arbre “xamuscat”, però disculpin la immodèstia d’aquest mitjà, fa 10 anys, els mateixos que hem complert aquest mes de juny de vida digital, que venim més o menys anticipant el que podria passar i que en bona mesura ha passat.

Unes opinions que ens vam costar desqualificacions, insults i amenaces. Fins i tot de mort. Tot plegat “boutades” de pa sucat amb oli, tenint en compte d’on procedien.

Els Jocs han acabat, i de moment podem dir que hi ha uns clars guanyadors, com són importants clubs esportius de la ciutat, com el Nàstic, el Golf o el Tarraco. I també ha sortit beneficiat, ja ho veurem, una certa manera de fer urbanisme molt tarragonina.

La història, algun dia dictarà sentència, però mentre esperem que d’una vegada la transparència, els números, les dades, les xifres ens facilitin una fotografia el més aproximada dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

Crònica oficial cerimònia cloenda dels Jocs

"La cerimònia de clausura celebrada aquest vespre al Nou Estadi del Gimnàstic de Tarragona ha tancat avui amb una gran festa deu intensos dies de competició en què l’esport ha estat el protagonista.

La cerimònia ha estat presidida per Amar Addadi, president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis; Josep Fèlix Ballesteros, president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis i alcalde de Tarragona; y Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol. I ha comptat amb la presència de Noureddine Boukhatem, alcalde d’Orà, la ciutat algeriana pren el relleu a Tarragona per organitzar els XIX Jocs Mediterranis.

Així, durant l’acte, s’ha despenjat la bandera del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis a Tarragona i se n’ha fet entrega als representants algerians que ja treballen en la propera edició dels Jocs.

Des del punt de vista artístic, la cerimònia de clausura ha comptat amb un marcat to distès i festiu on la música ha estat protagonista. El cantant i compositor català, Àlvaro Soler, ha portat fins el Nou Estadis alguns dels seus èxits com “Sofia” i “La Cintura”. També s’han pogut gaudir de les actuacions de: So Nat. Grallers de Tarragona, Sardanova de Santi Arisa, BCN Gospel Messengers o Brodas Bros, entre altres artistes.

Com ja va passar en la cerimònia d’inauguració, els focs artificials han il•luminat el cel de Tarragona per cloure, no només l’acte final dels Jocs, sinó deu dies de gran competició i espectacle esportiu a la ciutat".
Redacció TT - 01/07/2018 - 23:47h
res no ha canviat
08/07/2018
19:30
I seguirem tenint l'estació de tren a la "Quinta Forca".
A Toni
04/07/2018
21:07
Si no se sintieron parte implicada ni algunos de los políticos que gobiernan ni los de la oposición del Ayuntamiento. como quieres que se sienta parte implicada la ciudadanía?
Chimichurri
04/07/2018
20:51
Quantes vegades vau apostar perque no es farien?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat