El jutge suspèn el partit CF Reus - UD Las Palmas, previst per a aquesta tarda
  
Davant aquesta sanció el CF Reus ha emès el següent comunicat:

Arran de la decisió del jutge de disciplina social de la Lliga d’aquesta tarda de suspendre cautelarment el dret a participar en la segona divisió i que ha provocat la suspensió provisional del partit previst per dissabte contra la UD Las Palmas, el CF Reus informa:

1.- L’expedient disciplinari número 4/2018-19 es va iniciar en data 10 de desembre a instàncies del president de la Lliga arran dels impagaments als jugadors del primer equip. El CF Reus ha reconegut reiteradament les greus dificultats econòmiques que ha patit des de fa un temps i ha treballat i continua treballant per poder-les resoldre definitivament.

2.- Aquest expedient està actualment en tramitació davant de l’òrgan disciplinari propi de la mateixa Lliga, essent el jutge de disciplina social d’aquesta entitat l’encarregat de la seva resolució.

3.- En data 29 de desembre de 2018 el president de la Lliga va demanar que el jutge de disciplina social adoptés fins a set mesures cautelars contra el CF Reus, entre elles, la suspensió del dret a participar en la segona divisió. El jutge de disciplina social en data 4 de gener va desestimar cinc de les set, inclosa la de suspendre el dret a participar en la competició.

4.- A la vegada, el president de la Lliga, va demanar també la reducció a la meitat dels terminis de tramitació de l’esmentat expedient; aquesta sol•licitut de reduir els terminis va ser admesa pel jutge de disciplina social sense que el CF Reus tingués oportunitat de pronunciar-se al respecte. Aquesta decisió es troba recorreguda davant del tribunal administratiu de l’esport i el club la considera nul•la de ple dret per no estar prevista als estatuts de la Lliga.

5.- Cap circumstància rellevant ha variat des del dia 4 de gener.

6.- En el dia avui, divendres 18, a les 10 del matí, ens ha estat notificada un altra sol•licitut del president de la Lliga demanant, de nou, l’adopció de les mesures cautelars que havien estat desestimades el dia 4 pel jutge de disciplina social; entre elles la suspensió provisional del dret a participar en la segona divisió i ens han donat termini per a contestar fins a les 14 hores.

7.- Dins del molt escàs termini atorgat, s’ha presentat escrit per part del CF Reus indicant que aquest trasllat i sol•licitut també són nul•les de ple dret.

8.- Per la seva banda, la RFEF també s’ha oposat a l’adopció de la mesura cautelar consistent en la suspensió del dret a participar en la segona divisió per considerar que la lliga no és competent per adoptar tal mesura.

9.- Així mateix, la RFEF aquesta mateixa tarda no ha autoritzat la suspensió dels partits que el CF Reus ha de jugar contra las Palmas i l’Albacete que havia estat sol•licitada pels jugadors del club en el dia d’ahir.

Davant d’aquesta situació, el CF Reus vol fer palès:

A. Que la Lliga i, en concret, el seu president, estan actuant de manera contrària a dret i als estatuts de la pròpia Lliga, causant al CF Reus una greu indefensió i perjudici.

B. Que el CF Reus està estudiant l’inici de les accions judicials oportunes contra els autors d’aquests fets.

Finalment, demana als aficionats que han adquirit entrades del partit CF Reus – Las Palmas, que conservin les mateixes. El club informarà pròximament com canviar-les per tal que siguin vàlides per al partit quan tingui data definitiva.
Redacció TT - 19/01/2019 - 08:41h
malament
20/01/2019
14:43
Aleshores si no tenen futbol com els tindran entretinguts? El futbol és una manera de distreure'ns i mantenir-nos calladets sobre política.
marameua
19/01/2019
15:01
Les comarques de Tarragona ens quedarem a norris.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat