0 comentaris
13:03
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'equip de govern aclareix els motius de la retallada de la subvenció al CV Sant Pere i Sant Pau
  
Ho ha fet mitjançant aquest comunicat:

“Davant de les informacions aparegudes sobre la situació del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, en nom de l’Equip de Govern, manifesta el següent:

1) L’Ajuntament de Tarragona i el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pere i Sant Pau havien signat un conveni de col•laboració que establia les aportacions econòmiques entre el 2008 i amb vigència fins al 2018. Durant aquests 11 exercicis l’Ajuntament ha fet aportacions per la suma total de 2.049.507 €. L’objectiu primordial del conveni ha estat contribuir, amb fons municipals, a eixugar el deute de l’entitat.

2) Aquest exercici 2019 l’Ajuntament de Tarragona ja ha atorgat al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pere i Sant Pau, tal com està estipulat als pressupostos municipals, una subvenció de 104.268 €, el mateix import que rep el club des de 2015. Aquest ajut es troba fora del conveni plurianual (2008 – 2018) però l’antic equip de govern va decidir mantenir la mateixa aportació ja que era conscient que al club aquest any encara havia d’eixugar el crèdit que arrossegava per pal•liar el deute de l’entitat.

3) El projecte de pressupostos municipals per a l’any 2020 contempla una aportació al club de 61.000 €. S’ha de tenir en compte que l’any 2019 el club encara va haver d’abonar 55.000 € per liquidar el crèdit que tenia contret. D’aquesta manera, si es té en compte que enguany que el club ja no ha de fer front al mencionat crèdit, l’aportació municipal per a pressupost ordinari serà enguany superior a la dels anys anteriors.

4) A banda d'aquestes aportacions, el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau també ha optat a les línies de subvencions ordinàries ofertes per la Conselleria d'Esports als clubs i esportistes de la ciutat. Per aquests conceptes, l'any 2019 el club va rebre 1.983,10 €, i l'any 2018, 1.769,59 €.

5) Davant de l’interès del Club a que la ciutat Tarragona fos la seu de la propera edició de la Copa Príncipe, l’Ajuntament de Tarragona va activar tots els mecanismes per oferir el pavelló municipal del Serrallo per a la disputa dels partits i, a banda, facilitar un patrocini econòmica. Després que es confirmés que la Copa Príncipe es disputaria en una altra localitat, l’Ajuntament de Tarragona va confirmar al club un ajut suplementari de 1.500 € en concepte de suport al desplaçament.

6) Pel que fa a l’estat de les instal•lacions esportives municipals utilitzades pel club, actualment es troba en procés de licitació la reforma del sostre pel pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau, que s’haurà d’executar durant l’any 2020. D’altra banda, el projecte de pressupostos municipals del mateix 2020 contempla una partida de 86.400 € per reformar el paviment del mateix equipament, projecte que es podrà tirar endavant si s’aproven els comptes.

7) Que l’actual equip de govern ha mantingut en tot moment un contacte constant amb els responsables del Club i li ha explicat com es desenvoluparien les aportacions municipals i les millores al pavelló.

8) El 2020 és l’últim any de vigència dels convenis de col•laboració amb la SAD del Nàstic, el CBT i l’ADT. L’equip de govern treballa per cercar una fórmula que reconegui, de forma més objectiva, l’esforç de tots els equips d’elit de la ciutat, prioritzant el suport a l’esport de base”.
Redacció TT - 16/12/2019 - 13:03h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.