CEPTA impulsa un lobby polític pro A-27
  
Els membres de la Junta de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) s'han reunit aquest matí amb representants de diverses formacions polítiques amb representació al Congrés i Senat per les comarques de Tarragona. L'objectiu de la trobada ha estat consensuar un lobby polític format per la unió de tots els partits que, sota el paraigües de CEPTA, aixoplugui les demandes del territori pel que fa a una obra bàsica com és l'A-27 i faci arribar les demandes al conseller de Territori, Santi Vila, i a la Ministra de Foment, Ana Pastor.

El calendari de treball que s'ha fixat en la reunió preveu que en un termini aproximat de quinze dies, els assistents a la trobada d'avui elaborin un manifest que demanarà oficialment que s'escurcin els terminis previstos d'execució de les obres, donada la importància d'aquesta via, i que s'estudiïn vies de finançament que no contemplin una via de pagament. En aquests moments, es preveu que l'any vinent el govern Estatal destini recursos a pagar expropiacions, que en el termini 2016-2017 es finalitzi tot el tram que uneix les variants de El Morell-Valls i que en el termini 2017-2018 l'autovia estigui finalitzada fins a Montblanc.

"No podem esperar tan de temps a què es completi l'autovia, si podem evitar-ho", ha declarat el president de CEPTA, J. Antoni Belmonte, que destaca que "la reunió ha estat tot un èxit, ja que tots els integrants hem arribat a un acord total, que és que l'autovia és bàsica i no pot ser de pagament i que cal que estigui enllestida com més aviat millor. Per aquest motiu, segons Belmonte, el següent pas d'aquest lobby serà fer arribar els interessos del territori, alts i clars, i lluitar perquè el territori no hagi de pagar un cop estigui oberta la infraestructura.

Aquest lobby té l'objectiu de fer pressió per un objectiu comú, com ja es va fer en el seu moment amb el tercer fil i deixa la porta oberta a la participació de les cambres de comerç, alcaldes dels municipis afectats i organismes que hi puguin estar interessats, com el Port de Tarragona o la FEAT, entre altres, ja que, segons Belmonte "el que cal és fer pinya per aconseguir un objectiu comú i fer realitat quan abans sigui possible una via totalment imprescindible com és l'A-27".

Assistents a la trobada amb CEPTA:

• Sr. Jordi Collado (ICV Camp de Tarragona)
• Sr. Martí Barberà (Diputat CiU al Congrés)
• Sr. Jordi Sendra (Senador de CiU al Senat i portaveu del Grup Parlamentari Català)
• Sr. Jordi Jané (Diputat per CiU al Congrés i Vicepresident quart del Congrés de los Diputats)
• Sr. Alejandro Fernández (President del PP de Tarragona i Diputat al Congrés)
• Sr. Eusebi Campdepadrós (Congrés regional ERC)
• Sr. Josep Andreu (ERC)
• Sra. Núria Segú (Diputada PSC per Tarragona)
• Sr. Joan Ruiz (Diputat PSC per Tarragona)
• Sr. J.Antoni Belmonte (President de CEPTA)
• Sr. Ignasi Puig (Secretari general de CEPTA)
• Sr. Jose Luís García (Vicepresident primer de CEPTA)
• Sr. Jose Luís Aymat (Vicepresident segon de CEPTA)
• Sr. Xavier Borrell (Director de CEPTA)
Redacció TT - 27/09/2013 - 15:25h
Au Va
29/09/2013
08:31
Valdría más que miraran cuantos contratos de personas se han dado de alta estos días de festividad en Tarragona? porque muchos de los comercios y restauradores tenían trabajando mucha más gente, pero seguramente pagandolos nosotros de nuestros impuestos en el paro, cuantos han estado dados de alta a la seguridad social? a cuantos se les ha alargado la jornada si o si? seguro que empezariamos a ir un poquito mejor.
i?
28/09/2013
00:42
el 2024 ni un euro
El planchista
27/09/2013
22:34
Si ese tiene q hacer algo..
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat