El CCT juntament amb els municipis afectats pel disseny del tercer fil preparen una resposta conjunta
  
Com a conseqüència del pla de treball del Consell Comarcal del Tarragonès amb els municipis afectats pel projecte de tercer fil es va realitzar una reunió amb el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Quim Nin, a la que també hi va ser present el Director General de Transports i Mobilitat, Ricard Font, juntament amb el president de l’ens comarcal, Frederic Adan i els alcaldes i representants dels municipis de Tarragona, Vila-seca, Torredembarra, Altafulla, Creixell i Roda de Berà.

En la reunió es van estudiar diferents punts d’interès relacionats amb la construcció del tercer fil. En primer lloc, i d'acord amb la seva urgència es va analitzar el rebuig als recursos presentats pels municipis de Tarragona i Altafulla i el posicionament d’aquests municipis enfront al posicionament del Ministeri, doncs no s’entén que el govern central rebutgi les mínimes modificacions suggerides, que representen un increment ínfim en el pressupost total del projecte i que de no fer-se produirien importants inconvenients als municipis afectats.

Cadascun dels municipis va aportar les seves idees i posicionaments, i a partir d’aquesta informació s’està elaborant un dossier amb una proposta conjunta que en curt termini es farà arribar al subdelegat del Govern Central a Tarragona, Jordi Sierra, per tal que li doni curs, atenent les al•legacions en defensa dels interessos del territori.

L'únic objectiu d'aquestes peticions es fer compatible la nova infraestructura amb la instal•lació de mesures mediambientals, de seguretat i garantir la freqüència en la mobilitat de passatgers.
Redacció TT - 26/10/2013 - 11:40h
això és democràcia
27/10/2013
11:53
Es discuteix tant que al final no es fa res. Mentrestant, cauen dietes, desplaçaments, reunions i dedicació.
Anonim
26/10/2013
12:03
Incomprensible el que esta fent l'Ajuntament de Tarragona
Anonim
26/10/2013
12:01
I el Frederic Adan que ha dit perquè abans deia estar d'acord amb l'Alcalde de Tarragona
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat