Sendra reclama a Foment que consideri el Port de Tarragona de primera categoria
  
El senador tarragoní de CiU, Jordi Sendra, ha reclamat al president de Ports de l'Estat, José Llorca, durant la seva compareixença en la Comissió de Foment del Senat, que iniciï el 2014 les negociacions perquè el Port de Tarragona sigui considerat de primera categoria i es pugui acabar amb l'actual "greuge comparatiu".

En aquests moments, tal com ha indicat el senador per Tarragona, els ports de Barcelona, València, Algesires i Bilbao són considerats de primera categoria i amb el de Tarragona representen gairebé el 50% de la xifra de negoci de les autoritats portuàries. Sendra ha assenyalat que el Port de Tarragona "acabarà l'any amb uns beneficis aproximats de 10 milions d'euros i seria just compensar l'esforç continuat d'aquesta Autoritat Portuària durant els últims anys".

En aquest sentit, ha afegit que "de vegades una inversió modesta en la satisfacció del personal ajuda en gran manera a millorar la competitivitat dels treballadors de l'Autoritat Portuària".

Sendra també ha deixat clar que "s'ha convertit en una necessitat ampliar els horaris del servei veterinari del port perquè pugui exportar animals vius les 24 hores del dia i fer-l'ho més competitiu".

El senador també ha assenyalat que confia, sobre la base de les indicacions de Llorca, en què es treballi per arreglar aquests temes.
El senador ha traslladat al president de Ports de l'Estat la necessitat d'augmentar la disponibilitat del servei de Duana i dels Serveis d'Inspecció de Frontera per agilitzar els treballs a causa de l'actual reducció de personal especialment al Port de Barcelona.
Redacció TT - 19/12/2013 - 18:10h
A Mallorca voy...
22/12/2013
16:36
Quan tindrem una estació marítima? per a passatgers? tant si vol Barcelona com si no vol?
Veu ciutadana
22/12/2013
11:28
lo que hay que cambiar es la clase política que es de tercera clase ¿ya se ha enterado usted esta vez? de algo o como en el antiguo plan general se entero por la prensa, por seguir hablando de puertos ¿ que pasa en el puerto deportivo? aclárelo señor Sendra
Jordi Sendra
21/12/2013
11:41
1.- El canvi de port de segona categoria a port de primera categoria convertiria el Port de Tarragona en una empresa amb major potencial de negoci, amb major xifra de negoci, amb major movimient de mercaderies, amb majors responsabilitats, i també amb una estructura laboral y salarial millor.
2.- No té res a veure la categoria amb el cost de la descàrrega. De fet els pressupostos del 2014 incorporen una rebaixa de les taxes de descàrrega que beneficiaran la competitivitat de tots els ports, també el de Tarragona.
3.- Gràcies per les seves "ben informades" opinions.
4.- Molt bon Nadal a tothom.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat