Tarragona participa en una jornada per al desenvolupament del Corredor del Mediterrani entre Madrid i Lyon
  
El tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo, juntament amb el president del Port de Tarragona, Josep Andreu,, han participat aquest divendres a la jornada Stakeholder's Meeting del projecte CLYMA que se celebra a Perpinyà.

Entre d’altres, hi han participat també representants de la Generalitat; del Ministeri de Foment; Port de Barcelona; i ajuntaments com els de Saragossa, Marsella i Montpellier.

La trobada reuneix representants d’entitats i institucions europees que formen part del projecte CLYMA (Development of the connection Lyon-Madrid on the Mediterranean Corridor) que consisteix a implementar el concepte de corredor en la secció Lió-Madrid, entre França i Espanya.

Aquesta acció preveu estudis en l’organització i l’òptima implementació de la xarxa TEN-T (xarxa Trans-Europea de Transports), aspectes ambientals, identificació dels problemes principals, colls d’ampolla, etc. El projecte també pretén desenvolupar una proposta d’estructura de gestió d’aquest corredor intermodal.
Redacció TT - 23/01/2014 - 18:25h
IMPUTADO
24/01/2014
15:41
Esto es de risa, un imputado por el mundo a gastos pagados haciendo mitings en el manzanares sobre el corredor del mediterraneo que pasa por madrid jajajajaj jajaja
ha ha ha
24/01/2014
15:29
Des de quan madrit éstà tocant al mediterrani? Això ja és enfotre-se'n a la cara.Però els franquistes que tenim vivint aquí els hi segueixen rient les gràcies...així va el país...
ja ja ja
23/01/2014
18:47
Un corredor del Mediterrani que passa per Madrid!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat