Foment reprèn les obres de l'autovia A-27 entre El Morell–Variant de Valls
  
A-27
El Ministeri de Foment ha reactivat aquest febrer les obres del tram de l'autovia Al-27 Morell–Variant de Valls. El pressupost d'inversió en obra és de 61 milions d'euros, estant executat aproximadament en un 51%.

Aquest tram és prolongació del tram de l'autovia A-27 Tarragona–El Morell, que va entrar en servei el passat mes d'agost. D'aquesta manera es pretén que la nova autovia es converteixi en una alternativa més ràpida i segura per als 18.000 vehicles que de mitjana circulen al dia per l'antiga carretera N-240.

Es tracta d'un tram d'autovia novament traçat de 9,5 km que discorre pels termes municipals Del Morell, Vilallonga del Camp, El Rourell, La Masó i Valls.

El nou tram comptarà amb tres enllaços:

• El Rourell, que connecta amb la carretera T-722

• La Masó, que també connecta amb la T-722

• Valls Sud – Alcover, que connectarà amb la carretera C-37

El Subdelegat del Govern remarca que “el Govern d’Espanya està complint amb els seus compromisos amb la província de Tarragona"

Arran de l’anunci del Ministeri de Foment de la reanudació de les obres del segon tram de l’autovia A-27, el Subdelegat del Govern, Jordi Sierra, ha volgut remarcar “la importància d’aquesta notícia” ja que, al seu parer, “mostra, una vegada més, que el Govern d’Espanya està complint amb els seus compromisos amb la província de Tarragona: la finalització de les obres de la T-11, fent un 60% de l’obra en dos anys; les obres del Corredor del Mediterrani que inclouen el reclamat tercer fil per la província; i ara la reanudació del segon tram de l’A-27, una infraestructura bàsica”.

Sierra ha reconegut que “és cert que l’A-27 acumula un retard considerable produït per la crisi econòmica que ha viscut i viu el país, però també és cert que, quan Tarragona s’ha posat d’acord en demanar la seva continuació, s’ha aconseguit”.

“És una llàstima”, ha afegit el representant del Govern d’Espanya a Tarragona, “que aquesta unitat no s’hagués mostrat quan es va prendre la decisió de suspendre els contractes de l’A-27”.

Jordi Sierra ha finalitzat encoratjant “a la societat civil tarragonina, i als polítics tarragonins, a continuar mantenint una unitat d’acció en la defensa dels interessos de Tarragona. És la única manera d’aconseguir que les nostres peticions siguin escoltades i preses seriosament”.
Redacció TT - 10/02/2014 - 12:27h
Facundo
11/02/2014
09:30
Hombre, unos durillos sueltos no son. Son 61 millones de euros, 10.000 millones de las antiguas pesetas. Pepe Blanco paralizó todas las obras y contratos. El PP, con Alejandro Fernández a la cabeza, ha conseguido completar el primer tramo de la A27 y acabar las obras de la T11. Cuando se hacen las cosas mal o no se hacen está bien criticar, pero si se hacen bien, como en este caso, lo suyo es felicitar y aplaudir. Buen trabajo Alejandro.
Andreu
10/02/2014
19:48
La cuestión es promoure el transport privat, fer gasto de combustibles fòssils... pero bé, ja que es va començar, que l'acabin. Respecte al diputats del PP a Madrid, he mirat la web de El Congreso de los Diputados, i no surt res de res de la seva feina al Parlamento, ni a les diferentes comissions. I es algo que es pot mirar i sapigué si es veritat o no...
Oscuro
10/02/2014
17:41
A ver si recortando un poquito de aqui y otro poquito de alla da para poner tres o cuatro farolitas, a ser posible de las que se encienden y no de las otras...en el tramo que se inaguro el año pasado....!estaria bien!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat